Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
17. září 2012

Jak bránit Jágra? Nechodit mu tolik do těla, přemítá Lukáš Žejdl

Už tuto středu uvidí vysočanská O2 arena velký hokejový svátek. Slavia se vůbec poprvé představí v Libni jako host, souboj s Kladnem bude ovšem pikantní hlavně díky hráčům z NHL. V červenobílém dresu uvidí fanoušci Romana Červenku s Vladimírem Sobotkou, za Středočechy nastoupí Jaromír Jágr, Tomáš Plekanec nebo Jiří Tlustý. „Měla by to být parádní podívaná,“ tuší talentovaný útočník Lukáš Žejdl.

Lukáši, jaké to bude hrát v 02 areně coby hostující tým?
Určitě to bude zajímavý zápas. Slyšel jsem, že na kladenském zimáku řádí žloutenka, tak to rádi přesunuli do Prahy. Pro fanoušky je to jen dobře, do O2 arény se vejde mnohem víc lidí. V akci uvidí Jágra, Tomáše Plekance, za nás zase nastoupí Červus s Vláďou Sobotkou. Určitě se bude na co dívat.

Zahrát si s takovými hráči musí být skvělý zážitek.
Každý se od nich bude snažit něco pochytit, to je jasné. Otázka je, kdo jim uvolní místo. Po zánětu močových cest se navíc do sestavy vrací Honza Alinč, takže tři kluci půjdou na tribunu. Uvidíme, jestli tam neskončím i já. Ale pokud bych hrál, byl by to samozřejmě krásný zážitek. Od takových hráčů se určitě nich dá hodně věcí přiučit.

Červenka se Sobotkou s vámi v létě trénovali, takže v kabině asi budou jako doma.
V tom problém rozhodně nebude, oba se s námi baví úplně normálně. Jsou to kluci, co nezkazí žádnou srandu.

Ve středu se bude na ledě O2 areny prohánět i Jaromír Jágr. Dá se na takového hráče vůbec něco vymyslet?
Tak to teď fakt nevím (směje). S bráněním takového hokejisty by mělo problém asi více týmů… Napadá mě nechodit mu tolik do těla a včas se zastupovat, jenže stejně to bude hrozně těžké. On je hodně silný a odstrčí si vás. Tak uvidíme, co vymyslí trenéři.

Autor OH
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více