Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
19. září 2012

Atmosféra byla fantastická, libuje si navrátilec Červenka

Roman Červenka naskočil po dlouhé době do soutěžního zápasu a předvedl se v nejlepším možném světle. Jednu branku vstřelil sám a na další dvě nahrál. Byl tak u všech důležitých momentů Slavie. Slávistický útočník si zápas užíval a ukázal, že bude pro sešívané značnou posilou.

Jak jste si užil plný stadion fanoušků a jejich perfektní povzbuzování?
Fanoušci byli skvělí, musíme poděkovat Jágrovi, že jsme si mohli zahrát před tolika fanoušky. Hlavně díky němu jich sem tolik dorazilo.

Za vítězství jste určitě velice rád...
Ta výhra je důležitá, tři body jsme už potřebovali, takže s výsledkem jsem spokojen. Hrál se velmi dobrý hokej z obou stran, a padly i pěkné góly.

Souhra s Vladimírem Sobotkou byla od začátku perfektní. Čekal jste to?
Jsem rád, že jsme se postarali s Vláďou Sobotkou o všechny tři góly. Trénovali jsme spolu jenom dvakrát a strašně jsme si spolu sedli. Doufám, že nám to vydrží co nejdéle.

Upozorňoval jste mladší hráče na to, co Jaromír Jágr umí?
Neupozorňoval. Oni to vědí, že se Jarda těžko odstavuje od kotouče a že umí neskutečně věcí. Řádně jsme se na něj připravili a povedlo se nám ho udržet.

Řekli jste si s Jágrem něco během střetnutí?
Neřekli jsme si nic. Oba jsme byli zapáleni pro hru a soustředili se na vlastní výkon, aby byl co nejlepší.

Jste potěšen, že jste ho porazil v kanadském bodování?
Vůbec nejsem rád, pro mě je důležitý, že jsem pomohl mužstvu a že jsme urvali tři body. Navíc jsme předvedli velice kvalitní hru a věřím, že v ní budeme pokračovat i v dalších zápasech.

Jak byste porovnal atmosféru v extralize a KHL?
To záleží na konkrétním utkání, třeba v Omsku byla lepší atmosféra než tady na Slavii při třech tisících diváků. S Kladnem byla asi jedna z nejlepších, co jsem zažil.

Motivoval vás do dnešního zápasu bonus 200 tisíc?
Rozhodně ne, kdyby mě měly motivovat peníze, tak tady nehraju. O penězích to není, hraju vždycky, jak nejlíp umím bez ohledu na finanční odměny.

Kdo bude ty peníze v kabině rozdělovat?
To není otázka pro mě, na to tady jsou jiný. Někdo se toho uřčitě zhostí, já to teda neřeším.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více