Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
25. září 2012

Jaroslav Kalla: Musíme střílet více gólů

Slávistická letní posila, Jaroslav Kalla, se po příchodu Červenky a Sobotky zabydlel ve formaci právě s těmito hráči. Ze spolupráce dvou hvězd z NHL těží i Kalla. Do sítě se už trefil dvakrát a věří, že se mu bude dařit i v budoucnu.

Jste spokojen s dnešní předvedenou hrou?
Tak myslim si, že jsme hráli docela dobře, hlavně jsme vyhráli. Ty body jsou důležité, alespoň jsme se trochu odpoutali ode dna tabulky.

Čekal jste při Vaší brance, že se k Vám kotouč dostane?
Nevim, jestli to Kadlec takhle chtěl udělat nebo mířil přímo do branky. Každopádně jsem tam byl připraven a měl jsem před sebou prázdnou klec, tak jsem tam kotouč jen tak doklepnul.

Jaké je to hrát s klukama ze zámořské NHL?
Je vidět, že se schopnostmi jsou úplně někde jinde, jsem velice rád, že si s nima můžu zahrát. Je to pro mě dobré zpestření.

Čekají vás tři zápasy venku. Kolik bodů si přejete získat?
Nejlepší by bylo určitě devět, ale půlka by měla být reálná, jelikož ty zápasy hrajem skoro každý druhý den.

Věříte, že se vaše výkony zlepší a že navážete na vítězství proti Karlovým Varům?
Doufejme, že jo. Hlavně musíme dávat víc gólů, zatím jsme jich zase až tak moc nenastříleli. Myslim si, že nehrajeme zase tak špatně, musíme se ale víc tlačit do branky a dostávat se k dorážkám.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více