Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
29.9.2012

Sešívaní junioři si pohráli se Lvy

8. kolo, sobota 29.9.2012, Slavia - Ústí nad Labem
Slavia
5:1
3:0, 1:1, 1:0
Ústí nad Labem

Branky a nahrávky: 7. Ptáčník, 7. Brzák (Rittig), 15. Knot (Krejčí, Brzák), 39. Jedlička (Ptáčník, Navrátil), 60. Knot (Jedlička, Šteiner) - 23. Pořický (Hanzl) . Rozhodčí: Vladimír Pešina, David Štětina, Jakub Štetina. Vyloučení: 3:4. Využití: 2:0. Diváci: 78. Průběh utkání:3:0, 3:1, 5:1.

Sestavy

Slavia

Dlouhý (Mouček) - Novák, Hložek, Knot, Rittig, Malý, Růžička, Babka, Leština, Šteiner, Krejčí, Moravec, Ptáčník, Ryzák, Navrátil, Tomek, Brzák, Jedlička, Mavrojanidis.

Ústí nad Labem

Petrásek (Novák) - Megela, Zdvořáček, Smetana, Křepelka, Fojt, Kubáč, Hanzl, Piewak, Štěpánek, Bačák, Vlach, Holeček, Vegner, Pořický, Faigl, Jindřich, Janák, Neumann, Málek.

Slávističtí junioři si připsali druhou výhru v letošní sezoně. Zápas s Ústím měli celou dobu pod kontrolou, nedopustili výraznější zdramatizování a utkání vyhráli 5:1. Ústí doplatilo především na svou nedisciplinovanost a v oslabeních dokonce dvakrát inkasovalo, v obou případech se prosadil obránce Ronald Knot.

Ve vršovickém Edenu se utkaly dva týmy, kterým se vstup do sezony příliš nepovedl; jak domácí slávisté, tak ústečtí Lvi vybojovali v pěti utkáních pouze čtyři body.

Do utkání lépe vstoupili domácí. V sedmé minutě se otevřel skóre Martin Ptáčník , který střelou k bližší tyči překvapil Petráska. Ten už za patnáct vteřin lovil puk ze sítě podruhé, když po přihrávce Rittiga zvýšil Luboš Brzák na 2:0.

Jednu z mála šancí hostí v prvním dějství si vytvořil Dominik Megela, který si pohrál se slávistickými obránci, dostal se před Dlouhého, tam ale selhal v zakončení.

Lvi nabídli slávistům množství přesilovek, přičemž tu druhou bleskově využil Ronald Knot , který střelou od modré propálil Petráska. Naopak Lvi nevyužili příležitost početní výhody a odešli do kabin s třígólovým mankem.

Už ve třetí minutě druhé části snížil stav Jakub Pořičný , který pohotově zakončil střelou zleva. Lvi si ale nedokázali vytvořit tlak, který by vedl k vyrovnání. Na druhé straně ale slávisté pohrdali šancemi a až v závěru se dokázal po krásné hokejové akci prosadil Jakub Jedlička a do kabin se tedy šlo za stavu 4:1

Třetí dějství se neslo ve znamení nepřesností na obou stranách, které zamezovaly většímu tlaku některého z celků. Hosté nevyužili ani jednu z přesilovek, ačkoli je již hráli mnohem lépe než v první třetině. V samém závěru utkání upravil skóre na konečných 5:1 obránce Ronald Knot.

Ohlasy trenérů
Jiří Hájek (Slavia): Bylo to pro nás povinné vítězství, které jsme ale utrpěli. Moc hokejové krásy prozatím nepředvádíme a doufáme, že to bude do budoucna lepší.
Autor Alžběta Mufová
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více