Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
16. října 2012

Informace k páteční akci „Z hokeje na fotbal za polovic“

Fanoušci fotbalové i hokejové Slavie mohou v pátek 19. října využít společné výhodné akce a ušetřit 50% z ceny jedné vstupenky. Od 17:15 se střetnou hokejisté Slavie Praha v O2 areně s Českými Budějovicemi. Ve stejný den od 20:15 hodin přivítají fotbalisté Slavie v Edenu 1. FK Příbram. Přinášíme vám podrobné informace o možnosti využití akce.

Na pátek 19. října 2012 byl z důvodu televizního přenosu přeložen zápas SK Slavia Praha s FK Příbram. Na tuto situaci bleskově zareagovalo vedení HC Slavia Praha hned ve dvou směrech. Začátek hokejového zápasu byl přesunut na 17:15 a po dohodě s fotbalovým klubem bude mít každý fanoušek po předložení lístku vstup na fotbal o polovinu levnější.

Informace o dopravě

Autem:
Parkování v Galerii Harfa ihned vedle O2 areny je zcela zdarma. Vjezdy do garáží jsou z ulic Ocelářská a Českomoravská. Ihned po hokeji je možný bezproblémový odjezd do Vršovic.

MHD:
Tramvají 8 nebo 25 ze zastávky Multiaréna Praha na zastávku Nádraží Libeň, kde se přestupuje na autobus číslo 136. Z autobusu poté vystoupit na stanici Slavia. Ideální spoje odjíždí z Multiarény v 19:35 (příjezd 20:00) a 19:49 (příjezd 20:12)

Jak získat slevu?

Jak uplatnit slevu na vstupenku na fotbal:
Po předložení vstupenky na hokejový zápas HC Slavia Praha – Mountfield České Budějovice si mohou fanoušci zakoupit v předprodeji vstupenek v Eden Areně vstupenku na fotbalový zápas SK Slavia Praha – 1. FK Příbram se slevou 50 procent. Hokejoví permanentkáři mohou využít svých vstupenek. Sleva na fotbal platí pro všechny kategorie vstupného. Slevu lze uplatnit i v den zápasu. Informace o prodeji vstupenek na fotbal v Eden Areně najdete zde.

Jak uplatnit slevu na vstupenku na hokej:
Slevu na hokejovou vstupenku lze uplatnit ve Fanshopu HC Slavia Praha na zimním stadionu v Edenu v rámci otevírací doby. Po předložení vstupenky na fotbalový zápas Slavie s Příbramí a nebo fotbalové permanentky obdrží fanoušek voucher na slevu. Tento voucher potom v den zápasu – tedy v pátek vymění na pokladnách O2 Areny za vstupenku na hokejový zápas se slevou 50 procent. Sleva na hokej platí pro všechny kategorie vstupného.

Otevírací doba Fanshopu HC Slavia Praha na zimním stadionu v Edenu:
Pondělí 15. října: 12 až 18 hodin
Úterý 16. říhna: 10 až 16 hodin
Středa 17. října: 12 až 18 hodin
Čtvrtek 18. října: 10 až 16 hodin

Autor Klub
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více