Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
12.1.2013

Rebelové neměli proti staršímu dorostu Slavie šanci

30. kolo, sobota 12.1.2013, Slavia - Havl. Brod
Slavia
5:2
2:0, 2:0, 1:2
Havl. Brod

Branky a nahrávky: 3. Patzelt (Andres), 16. Žemlička (Vyskočil), 34. Hyršl (Josefus, Kellerstein), 36. Patzelt (Tejral), 54. Vyskočil (Furch, Žemlička) - 48. Kolouch (Dupljaku), 58. Ludvík . Rozhodčí: Horinek - Cafourek, Kettner. Vyloučení: 5:8. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 84. Střely na branku: 51:10. Průběh utkání: 4:0, 4:1, 5:1, 5:2.

Sestavy

Slavia

Frodl - Červený, Hyršl, Weinhold, Kottek, Saňa, Josefus, Havelka, Adam, Vyskočil, Patzelt, Kellerstein, Krejčí, Drahorád, Žemlička, Tejral, Bureš, Zajíc, Fortelka, Andres, Furch

Havl. Brod

Vaněček - Cívka, Ludvík, Klofáč, Hlídek, Bancíř, Kolouch, Vala L., Salát, Ficek, Polák, Semrád, Mozr, Málek, Vala D., Dupljaku, Mäki

Od začátku duelu byli slávisté jasně lepší a dlouho dominovali. Postupně si vypracovali solidní náskok, v závěrečné třetině se však hostům podařilo snížit. Po zbytek zápasu už si červenobílí výhru pohlídali.

Do utkání vlétli lépe domácí a po několika nespěšných pokusech se už ve 3. minutě prosadil Martin Patzelt. Po buly se dostal ke kotouči a ranou o tyčku otevřel skóre. Následně měli slávisté jasnou převahu, do nebezpečné příležitosti se ale dlouho nemohli dostat. Teprve až ve druhé desetiminutovce první části se před branku protlačil Zajíc, bekhendovým blafákem ovšem neuspěl.

Zanedlouho ztratil na modré kotouč Adam a hostující Semrád mířil zcela sám na Frodla. Ten si jeho pokus pohlídal a vytěsnil ho betonem. Z rychlého protiútoku zvýšil skóre Vojtěch Žemlička, poté co si vyměnil kotouč s Davidem Vyskočilem. Po začátku druhého dějství trefil z levého kruhu Zajíc tyčku.

Ve 33. minutě se po přihrávce Žemličky protlačil Vyskočil, nezvládl však zvednout puk nad beton Vaněčka. Ani ne minutu nato přihrál Josefus mezi kruhy prosadil Aleši Hyršlovi, který poslal puk přesně k tyčce. Netrvalo dlouho a sešívaní vedli už o čtyři branky. Tejral nabral rychlost a společně s Martinem Patzeltem se dostal do úniku dvou na nikoho. Prvně jmenovaný nahrál svému spoluhráči a červenobílá třináctka se prosadila podruhé v utkání.

Třetí část začala podobně jako dvě ostatní, převahou Slavie. Přesto se podařilo hostům snížit, když Weinhold nahrál přesně na hokejku Dupljakovi, který ještě přihrál na Daniela Koloucha a ten z otočky prostřelil Frodla. O několik minut později vrátil čtyřgólové vedení sešívaným David Vyskočil, když dorazil do odkryté klece vyražený kotouč.

Domácí poté trochu polevili a to se projevilo ještě v jeden gól. V oslabení totiž ujel Tomáš Ludvík všem hráčům v červenobílých dresech a překonal Frodla ranou z mezi betony. Více už však Pražané nepřipustili a dokráčeli k povinné výhře nad posledním týmem tabulky.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více