Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
20. května 2013

Zvolte ve finále absolutně nejlepšího hráče za sezónu 2012/13

V prvních dvou dílech hlasování jste vybrali do závěrečné ankety šestici hráčů Kadlece, Furcha, Kopřivu, Hertla, Sobotku a Růžičku. V nadcházejícím týdnu tedy budete volit absolutně nejúspěšnějšího hráče v sezóně 2012/13. Pro 100., 200. a 300. hlasujícího máme znovu připravené odměny v podobě kartiček Vladimíra Růžičky.

Dominik Furch

Dominik Furch
Sešívaný gólman, který ve svých třiadvaceti letech dokončil již šestou sezónu ve slávistickém áčku, patřil v uplynulé sezóně mezi nejdůležitější strůjce úspěchu. Během základní části se vyšvihl až na druhou příčku statistik v úspěšnosti zákroků. Předstihl ho akorát reprezentační brankář Jakub Kovář. V play-off dostal přednost jeho kolega Kopřiva, po zranění se ale Furch dostal zpátky do brankoviště a důstojně odchytal zbylé vyřazovací boje.

Miroslav Kopřiva

Miroslav Kopřiva
Kopřiva se s Furchem poměrně pravidelně střídal, díky jejich vyrovnaným výkonům tak bylo jedno, zda nastoupí jeden nebo druhý. V základní části skončil hned za Furchem na třetím místě. Na svého parťáka ztratil pouhé dvě setiny procenta. Play-off načal skvělými výkony a rychle se usadil na první příčce statistik. Poté se ovšem zranil a do branky se již nevrátil.


Petr Kadlec

Petr Kadlec
Červenobílý kapitán dokázal v sezóně posbírat celkem 36 bodů za 10 branek a 26 asistencí, což je pro obránce velmi dobrá bilance. Mimo toho dokázal vnést na hokejky slávistů klid a nejednou byl na ledě u nejpohlednějších a nejdůležitějších akcí, které Slavii dovedly až k bronzu. Navíc si připsal jedenadvacet kladných bodů do statistiky účasti na ledě, v níž patřil mezi nejlepší v celé extralize.


Tomáš Hertl

Tomáš Hertl
Nebýt Tomáše Hertla, nebyli by sešívaní tam, kde aktuálně jsou. Vždyť to byl on, kdo čtyřikrát vstřelil vítězný gól a pětkrát se prosadil v přesilovce. K tomu dvakrát rozhodl derby se Spartou a nebýt Mistrovství světa do 20 let, mohlo to být i víckrát. Skvělými výkony si vysloužil nominaci na Mistrovství světa do Švédska, kde byl jedním z mála světlejších momentů ne příliš povedeného turnaje.


Vladimír Sobotka

Vladimír Sobotka
Ačkoliv odehrál slávistický odchovanec, kvůli téměř půlsezónní výluce v NHL, v extralize jen 27 duelů, velmi sešívaným pomohl. Svojí bojovností šel do každého souboje naplno a nevypustil žádnou přihrávku na dlouhou hůl. K tomu ale přidal i pětadvacet kanadských bodů, což dělá téměř bod na zápas. V tomhle ohledu nenašel ve Slavii konkurenta.


Vladimír Růžička

Vladimír Růžička
Syn slávistického trenéra byl na ledě u všeho podstatného a pokaždé se zjevil na správném místě. Převážně je ceněn za svoje geniální gólové přihrávky, v play-off však ukázal, že je platný i v předbrankovém prostoru. Ve čtvrtfinále s Kladnem dal z dorážky několik důležitých branek.



Podrobné informace k hlasování

Každý hlasující má k dispozici tři hlasy, jimiž ocení tři nejlepší hráče. Prvnímu hráči se přičtou tři body, druhému dva a třetímu jeden. Pro tři z vás jsme připravili ceny v podobě sběratelských kartiček Vladimíra Růžičky. Vyhrává 100., 200. a 300. hlasující v pořadí. Vítězové budou zveřejněni společně s výsledky ankety příští týden. O způsobu předání výhry budeme informovat e-mailem. Redakce si vyhrazuje právo před vyhlášením vyřadit prokazatelně neplatné nebo duplicitní hlasy.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více