Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
19. července 2013

Staň se strávníkem měsíce a zažij atmosféru z klubového patra O2 areny

Pro všechny držitele permanentních vstupenek jsme připravili soutěž, ve které mohou vyhrát dvě vstupenky do klubového patra O2 areny na domácí zápas Slavie. Vítězem bude ten, kdo za měsíc nasbírá na svoji plastovou kartu největší útratu na fast foodech.


Pravidla a podmínky soutěže

  • Strávníkem měsíce se stane fanoušek, který bude mít v uplynulém měsíci na svojí plastové kartě načtenou nejvyšší hodnotu konzumace fast foodech v O2 areně.
  • Útrata se bude načítat na plastovou kartu při jejím předložení při každém nákupu ve fast foodech v O2 areně během domácích zápasů HC Slavia Praha.
  • Soutěž bude probíhat v šesti etapách v těchto měsících - září, říjen, listopad, prosinec, leden, únor/březen (od 1.2. do 4.3.)
  • Během 3. třetiny posledního zápasu daného období bude vyhlášen na TV kostce vítěz soutěže. Fanoušek musí být přítomen na utkání a převzít si výhru.
  • Výhrou jsou 2 vstupenky do klubového patra na následující domácí utkání HC Slavia Praha.
  • Vítěz souhlasí se zobrazením na TV kostce při vyhlášení a při jeho účasti na klubovém patře, záběry mohou být využity i pro klubovou Web TV.
  • HC Slavia Praha si vyhrazuje právo upravit nebo změnit podmínky soutěže.

Autor Klub
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více