Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
4. srpna 2013

Musím teď hodně makat, abych se dostal do kádru, je si vědom Pavel Klhůfek

Jedním z útočníků, který bojuje o stálé místo v sestavě je talentovaný Pavel Klhůfek. Mladého forvarda srazilo v závěru loňské sezony nepříjemné vleklé zranění ruky, které už je ale zdá se zažehnáno. Alespoň soudě podle čvtrtečního zápasu s Litvínovem, kdy se blýskl rozhodujícím gólem a několika individuálními akcemi.

Byl jste spokojený s předvedenou hrou proti Litvínovu?
My jsme hlavně spokojení, že se nám konečně podařilo vyhrát. A doufám, že to takhle bude i dál, i když to jsou jen přípravné zápasy. Je jasné, že ještě důležitější bude, abychom vyhrávali i za tři body od září.

Dnes jste vstřelil rozhodující branku, vy osobně tedy máte ještě o něco větší radost...
Určitě mám, ale hlavně jsem rád, že jsme vyhráli.

Hráli jste dnes s o něco menší lehkostí než proti Slovanu. Čím to?
Se Slovanem to byl zápas v mnohem větším tempu a hrálo se nahoru dolů. Tenhle týden máme navíc dvoufázové tréninky, které jsou přeci jenom náročné, a tak se mi zdá, že proti Slovanu jsme měli více energie.

Cítíte, že už se na ledě dostáváte do formy?
Určitě. Zápasy jsou důležité, ale my především teď nabíráme fyzičku máme dva tréninky denně, abychom měli dost sil do sezony.

Dnes padlo na Slavii neobvykle velké množství branek... Usnadnil vám to Litvínov svou ne až tak pevnou obranou?
Já nevím, jak dlouho oni už jsou na ledě. Pro ně je to třeba první zápas. My už jsme na ledě déle a řekl bych, že se to trochu projevilo. Měli určitě šance, ale celkově si myslím, že jsme je přestříleli.

Jak vidíte své šance v sezoně? Máte od trenéra už nějaké zprávy?
Doufám, že se dostanu do kádru. Přeci jen je nás tady hodně, musím teď hodně makat.

Ve volnu jste letěl na dalekou Kubu. Jak jste si užil léto?
Kubu jsem si užil moc. Sice jsem neměl úplně sportovní postavu, protože jsem zrovna v té době dva měsíce kvůli zranění nic nedělal a měl jsem ruku v sádře (smích). Odpočinul jsem tam si ale bezvadně, hlavně už jsem to po sezoně potřeboval. Byla přeci jen náročná a navíc mě postihlo zranění.

Autor Alžběta Mufová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více