Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
17. listopadu 2002

Duda s Krátoškou se vrací na led Plzně

Slavia se dnes představí v rámci 22. kola extraligy na ledě deváté Plzně. Zápas bude určitě zvláštní, bude to první střet po výměně miláčka slavistických fanoušků Viktora Ujčíka za bouřliváka Radka Dudu a Aleše Krátošku. Slavia se bude snažit prodloužit svou sérii neporazitelnosti, která trvá již 9 utkání. Naposledy prohrála Slavia na ledě Karlových Varů v 11.kole. Naopak Plzeň se pokusí dokázat, že se již vymanila s krize. Utkání bylo přeloženo do Plzně z důvodů pražského summitu NATO.

Minulé kolo

V 21. kole se Slavii podařilo jako prvnímu mužstvu letos pokořit nedobytnou tvrz Třince. I přes ne moc dobrý začátek utkání, kdy inkasovala do 32. minuty 3 góly a Třinec tak vyhnal Romana Málka z brány, otočila zápas a zvítězila 3:5 po gólech Krátošky, Kadlece, Hrušky a dvěma brankami Michala Supa.

To Plzeň sehrála minulé kolo na domácím ledě. A po sedmi prohraných zápasech v řadě již potřebovala vyhrát. Možná prohra by nejspíše znamenala konec trenéra Fardy u kormidla západočeského klubu. Plzeň vyhrála nad týmem Českých Budějovic 4:2 a v zápase se trefili exslavističtí hráči Viktor Ujčík i Radek Matějovský.

Výměna

Zdá se že nedávná výměna Ujčíka za Dudu a Krátošku prospěla všem hráčům. Viktor Ujčík již opět získává svou střeleckou formu ma již na svém kontě 8 branek. Radek Duda se usadil na 5. místě kanadského bodování s 20 body za 7 gólů a 13 přihrávek.

Opora Plzně

Hranice osmi stovek zápasů v nejvyšší soutěži dosáhl v utkání proti Českým Budějovicím jako první v tuzemské historii hokejový obránce Ivan Vlček. Devětatřicetiletý spolehlivý článek plzeňské defenzívy, který hraje v lize už svoji devatenáctou sezónu, si navíc při svém jubilejním souboji mohl spolu s tribunami zajásat nad vítězstvím.

Předpokládaná sestava Plzně:

Šmíd - Řezníček, Dobroň, Vlček, Divíšek, Výborný, Vobořil - Ujčík, Eiselt, Matějovský - Dvořák, Straka, Andrašovský - Radek Procházka, Štefanka, Volák - Koreis, Švík, Adamský

Autor Adam Vandrovec
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více