Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
7. srpna 2013

Další překážkou je Ústí, první lajna bude odpočívat

Dva zápasy ve třech dnech. Přesně taková je hlavní náplň slávistů v tomto týdnu - v úterý remizovali v Litvínově, ve čtvrtek se představí na ledě Ústí nad Labem. Trenér Vladimír Růžička nechá odpočívat některé opory, do brány se ale vrátí plánovaná jednička týmu Dominik Furch.

V minulém utkání se červenobílí moc nevytáhli. Tedy vytáhli, ale jen do 56. minuty, potom nastal totální kolaps. Během čtyř minut ztratili tříbrankový náskok a v Litvínově nakonec remizovali 4:4. Pořád se však jedná pouze o přípravu, kde podobné zápasy slouží k odkrytí týmových nedostatků. Šanci na reparát bude mít Slavia už ve čtvrtek od 18:00, kdy se představí na ústeckém ledě.

Složení mužstva však tentokrát bude trochu jiné. „Necháme odpočívat kompletní první lajnu. Volno tedy dostanou Jarda Bednář, Vláďa (Růžička), Mára Tomice i Péťa Kadlec s Davidem Štichem,“ oznámil kouč Slavie s tím, že do brány se vrátí Dominik Furch. „Adam Svoboda do Ústí vůbec nepojede, Dominika doplní mladý Václav Mouček,“ prozradil Vladimír Růžička.

V akci by tak diváci mohli vidět hráče jako Ronald Knot, Daniel Vrdlovec, Lukáš Chalupa nebo Václav Tomek. Naopak Tomáš Doležal ještě určitě nenastoupí. „Tomáš měl po sezoně nějaké zdravotní problémy a jeho stav zatím není úplně stoprocentní. Další přípravný zápas hrajeme až 20. srpna, tak nastoupí v něm,“ nastínil protřelý trenér.

Zatímco jeho mužstvo má za sebou už tři přátelská střetnutí s bilancí 1-1-1, soupeř je na tom o poznání hůře. I on v létě dosud odehrál tři duely, jenže prohrál jak v Plzni (1:4), tak v Litoměřicích (1:3), tak i doma s Kladnem (2:4). Připíší si tedy hráči Ústí ve čtvrtek další nezdar, nebo dokáží favorita zaskočit?

Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více