Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
2. listopadu 2013

Zapojte se do Movemberu s HC Slavia Praha

Stejně jako v minulém roce, se i letos hráči HC Slavia Praha zapojili do celosvětového hnutí Movember, které si klade za cíl zvýšit povědomí o rakovině prostaty a bojovat proti ní. Přidejte se k sešívaným hokejistům i vy.

Co je to Movember?

Movember vyzývá muže k tomu, aby si po 30 dní v listopadu nechali růst knír, čímž mění svůj vzhled a tvář mužského zdraví. Od svých skromných začátků v roce 2003 v australském Melbourne, se hnutí Movember rozvinulo do opravdového globálního hnutí, které motivuje více než 3 miliónů Mo Bros a Mo Sistas k zapojení se ve více naž 21 státech napříč zeměkoulí.

Movember si uvědomuje, že Mo Bros a Mo Sistas, kteří podporují kampaň mužského zdraví působí napříč planetou – od Moskvy po Rio de Janeiro a všude mezi tím. V roce 2012 se k hnutí připojilo přes 1,1 milionu Mo Bros a Mo Sistas, to je navýšení o 2888.9 millardy CZK.

Movember se soustředí na náklady a ekonomické úspory. Tato snaha vyústila v globální funrdaising. Cena administrace činí 11% vybraných fondů. To je velmi nízko pod mezinárodními fundraisingovými standardy, které se v nejlepších případech pohybují mezi 15% - 25%. Dosažení lepšího výsledku, než jsou nejlepší příklady z praxe, odráží cíle hnutí Movember – dosažení, co nejlepšího možného výsledku kampaně, při pečlivém sledování nákladů.

Jak se můžete zapojit?

V říjnu se Mo Bros přihlásí na Movember.com a od prvního movembera (listopadu) nastupují s čistě oholenou tváří na svou knírkovou cestu.

Poté se tito nezišťní a velkorysí muži – známí jako Mo Bros, na celý měsíc skutečně stávají chodícími, mluvícími billboardy. Díky jejich rostoucímu úsilí zvyšují povědomí o často opomíjených tématech mužského zdraví a vybízejí ke konverzaci kdekoli, kde se objeví.

Další zásadní úloha Mo Bro je navyšování fondů určených na podporu mužského zdraví. Muži darují svou tvář a stejně jako když se někdo účastní charitativního pochodu nebo běhu, si říkají o podporu svého úsilí ze strany rodiny a přátel.

Hnutí Moveber není jen pro muže. Ženy Movemberu vešly ve známost jako Mo Sistas. Pro úspěšnost hnutí Movember hrají zásadní úlohu, dodávají mužům odvahu se zapojit a podporují je. Mo Sista se také zapojují svými podpisy na Movember.com. Účastní se, shánění finance a navyšují povědomí o problému.V zásadě dělají Mo Sistas to samé, co Mo Bros, jen bez knírku.

Do skupiny HC Slavia Praha se přidejte na: http://moteam.co/hc-slavia-praha

Více o projektu se dozvite na cz.movember.com

Autor Klub
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více