Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
19. listopadu 2013

Buďte se Slavií v kontaktu! Nově také na instagramu

Pokud už jste fanoušci a followeři našich kanálů a stránek na sociálních sítí, tak pro Vás bude tento článek rekapitulací aktivit HC Slavia Praha ve světě sociálních medií. Jestliže Vám tato oblast až dosud unikala, tak neváhejte a přidejte si Slavii ještě dnes. V posledních dnech jsme naši nabídku rozšířili o instagram.

Co jsou sociální sítě a k čemu jsou?

Pojem sociální sítě označuje služby jako například Facebook, Twitter, instagram, Google +, Pinterest, Myspace, LinkedIn a mnoho dalších, které umožňují registrovaným uživatelům vytvářet obsah a sdílet ho se svými známými i s širokou veřejností. Výhodou je, že na své domovské stránce můžete sledovat příspěvky jak Vašich přátel, tak oblíbených sportovců a sportovních klubů a okamžitě reagovat v komentářích, sdílet zajímavé příspěvky dále a označovat oblíbené.

Jaké sociální sítě používá HC Slavia Praha?

Facebook

Slavia od roku 2009 používá především Facebook. Tato služba je nejrozšířenější v Česku a HC Slavia na svých oficiálních stránkách už brzo překročí hranici 25 000 fanoušků. Facebook je plný zajímavých fotek, videí a novinek, které jsou tady prezentovány dříve, než se dostanou na web hc-slavia.cz.

Přidání se mezi početnou skupinu fanoušků je jednoduché, stačí po registraci nebo přihlášení na facebook.com přejít na adresu facebook.com/hcslavia, zde kliknout na tlačítko „To se mi líbí“ a pokud nechcete přijít o žádnou zajímavou novinku, tak i na „Dostávat upozornění“ a v nastavení na „Všechny aktualizace“. Tímto způsobem Vám už neunikne žádný status HC Slavia Praha.

Skvělou možností na Facebooku je tzv. časová osa, kde je vyplněná bohatá historie i s fotkami až do roku 1900 a vy se můžete podívat na předchůdce dnešních hráčů v dresu Slavie.

Twitter

Od roku 2011 publikuje Slavia mikrozprávy (tweety) i v sociální síti Twitter. Zprvu se jednalo o převzatý obsah z Facebooku, ale v dnešní době už je pro Twitter vytvářen speciální obsah.

Každý tweet může být pouze 140 znaků dlouhý a právě Twitter přišel s dnešními oblíbenými hashtagy. Co to je? Jsou to klíčová slova, která doplníte do svého tweet a napíšete před ně #. Jste na stadionu a v přestávce chcete napsat svůj názor na průběh zápasu se Spartou: „Zatím vyrovnaný zápas, škoda té přesilovky v závěru. #SLAvSPA“, díky zkratce na konci je Váš tweet dohledatelný i pro jiné fanoušky, kteří budou pod stejným klíčovým slovem psát a mohou vznikat zajímavé interakce mezi fanoušky i klubem.

A jak se stát tzv. followerem Slavie? Je to jednoduché, stačí po registraci nebo přihlášení na twitter.com přejít na stránky twitter.com/hcslavia a kliknout na „Sledovat“, od této doby se ve Vašem kanálu zpráv budou objevovat i příspěvky od Slavie.

Instagram

Nejmladší sociální sítí, kterou Slavia používá je Instagram. Jedná se o službu, která umožňuje sdílet tolik oblíbené upravené obrázky a nově i krátká videa. Slavia si zde založila profil teprve nedávno, ale už teď se zde nacházejí zajímavé fotky ze zápasu a budou přibývat i ze zákulisí, kabiny apod.

Instagram se vyvinul původně z mobilní aplikace a později přidal i webovou na stránkách instagram.com. Nutná je nejdříve registrace přes mobilní aplikace a následně si vyhledejte hcslavia nebo přejděte na web instagram.com/hcslavia a začněte sledovat náš profil.

Ve všech zmiňovaných službách nás můžete označit ve vašem příspěvku, stačí napsat @hcslavia a my budeme informování, že o nás píšete. A rovněž ve všech službách používejte hashtagy k lepšímu označení a vyhledání Vašeho příspěvku, například #SLAvSPA, #hcslavia, #mistr, #hokej, #Bednar, #gol, #Furch, apod..

Všechny uvedené služby je možné rovněž používat na chytrých telefonech a tabletech, buď přes webový prohlížeč nebo lepší možností je stažení aplikace přes Google Play (pro operační systém Android), App Store (pro operační systém iOS), Windows Store (pro operační systém Windows Phone).

Autor Martin Žižka
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více