Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
9. prosince 2013

Zbytečně jsme polevili, myslí si Tomáš Doležal o inkasovaných gólech

Tomáš Doležal je jedním z nadějných mladíků. Společně s Klhůfkem a Stránským vytvořil sehranou trojici, která se v posledních zápasech několikrát prosadila. Nebylo tomu jinak ani v duelu s Pardubicemi, když po ráně Klhůfka zvýšil Tomáš Doležal na dvoubrankový rozdíl.

Proč jste ve třetí části ztratili slibný náskok?
Na začátku třetí třetiny jsme zbytečně polevili a po našich chybách se soupeři podařilo srovnat. Nejdříve jeden z hráčů projel kolem obránce, poté jsme nebyli před vlastní brankou pořádně důrazní.

Po několikáté Slavia inkasovala brzo po vstřeleném gólu. Co je vždy špatně?
Těžko říct, proč se to stává. Musíme se asi po vstřelených brankách více soustředit a koncentrovat na obranu a nehnal se znovu tolik do útoku.

V prodloužení jste se na rozdíl od dlouhé přesilovky museli po dvou faulech dvě minuty bránit...
Je to vzácnost, ale bohužel jsme ty fauly udělali my a ta přesilovka se poté otočila. Alespoň, že jsme to ubránili, stávat by se to však nemělo.

Jak jste spokojen se spolupráci s Klhůfkem a Stránským?
Poslední dobou hrajeme každý zápas ve stejném složení, takže jsme se už stihli dostatečně sehrát. Dostáváme i více prostoru na ledě, což nám nesmírně pomáhá. Dokážeme si vyhovět a jsem nesmírně spokojen, že nám to funguje.

V posledních zápasech celá formace dost boduje...
Vnímám to pozitivně, jelikož mě každý bod posune v hokejovém růstu o kousíček dopředu. Na ledě zase netrávím hodně minul, tak těch bodů není tolik, za každý jsem ale velmi rád.

Jak jste bral skutečnost, že se vrátil váš bratr?
Jsem za to rád, vůbec to neberu jako určitou konkurenci. Nám se nedařilo, takže bylo jasné, že někdo přijde. Že to byl můj bratr bylo i lepší, jelikož přišel někdo, koho znám.

Potkáte se s Jirkou vůbec na ledě?
Téměř se nepotkáme, jelikož hrajeme oba dva levé křídlo. Já ho tedy vždycky střídám, takže jsme spolu v jedné formaci snad ještě nehráli.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více