Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
19. ledna 2014

Langhammer debutoval před domácími fanoušky: Chtěl jsem se jim ukázat, říká

Jakub Langhammer se v duelu s Kladnem poprvé představil na domácím ledě. Ve třetí části si připsal první kanadský bod v sešívaném dresu. Vyhrál buly a k puku se dostal Valach, který zvýšil na 3:1. „Jsem rád, že jsem dokázal to vhazování vyhrát. Byl to důležitý gól, kterým jsme zlomili snahu soupeře," zhodnotil svoji asistenci Langhammer.

Po pěti letech jste změnil klub. Dělalo to s vámi něco?
Ani ne, ale hrál jsem poprvé za nový tým na domácím stadionu, což už samo o sobě je pro mě jiné prostředí. Sice jsem už několikrát v O2 areně hrál, vždycky ale jako host a to se nikdy nedá srovnávat. Chtěl jsem se ukázat fanouškům a jsem rád, že se nám povedlo vše, co jsme chtěli. Navíc jsme získali potřebné body.

Proti Kladnu jste se poprvé prosadil bodově. Jak to vnímáte?
Jsem spokojený s tím, že moje vyhrané buly došlo až k Valachovi, který to parádně trefil. Navíc si myslím, že to byl důležitý gól, kterým jsme zlomili odpor soupeře.

Jak se sehráváte s novými spoluhráči?
V Litvínově to ještě nebylo ono, ale tentokrát už se nám dařilo mnohem lépe, už jsem si také trochu zvykl na pohyb spoluhráčů. Věřím, že se nám bude v dalších zápasech střelecky dařit, jelikož budeme hrát několik těžkých zápasů venku.

Byl váš přestup dopředu plánovaný?
Já už jsem asi čtrnáct dní věděl, že z Hradce odejdu. Samozřejmě se jednalo s více kluby, ale chtěl jsem do Slavie a jsem rád, že se podařilo dohodnout právě se Slavií.

Mohl jste do toho mluvit, kam půjdete?
Trochu ano, hlavní ale bylo, aby o mě Slavia měla zájem. Zájem byl a Hradec mi řekl, že mi nebude bránit, tak jsem zamířil sem.

Nemrzí vás trochu, že jste musel odejít z druhého týmu extraligy?
Určitě ne, pro mě bylo lepší, že jsem mohl odejít někam, kde budu pravidelně nastupovat. Nechtěl jsem být v týmu, kde o mě nestojí a kde bych musel koukat na spoluhráče jen z tribuny.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více