Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. března 2014

Pozor změna! V pátek se hraje od 18:20!

Páteční 4.utkání předkola play-off jsme nuceni odehrát místo původně plánovaných 17:30 až od 18:20. Rozhodla o tom marketingová agentura ČSLH, společnost BPA, v návaznosti na vysílání České televize. Níže poskytujeme stanovisko klubu k této záležitosti.

Vyjádření HC SLAVIA PRAHA k přesunu utkání

Ihned po našem postupu do předkola play-off jsme začali řešit možnou termínovou kolizi 4. zápasu s fotbalovým utkáním Slavia – Znojmo v termínu 14.3. od 20:15. Nejprve jsme požádali fotbalovou Slavii o přesunutí jejich utkání na jiný termín, ta bohužel nebyla schopna naši žádosti vyhovět s ohledem na nasazení utkání do programového schématu televize Fanda. Následně jsme požádali ČSLH a BPA o přesun začátku utkání z obvyklých 18:15 na 17:30, aby fanoušci Slavie mohli stihnout obě utkání. S fotbalovou Slavií jsme dojednali autobusy, které by převezly fotbalové fanoušky po hokejovém utkání rovnou do Edenu.

ČSLH naší žádosti vyhověl, už v neděli jsme měli přesun začátku zápasu ze strany ČSLH potvrzený. Na základě této skutečnosti jsme hned v úterý večer, kdy se rozhodlo o tom, že se série protáhne minimálně do 4. zápasu, začali prodávat vstupenky s časem začátku 17:30, a tak to i komunikovali v médiích. Bohužel ve středu se ozvala BPA s informací, že Česká televize nechce ustoupit, a pokud souběžně hraná série Vítkovic s Libercem skončí ve čtvrtek, budeme muset čas vhazování pátečního zápasu posunout na 18:20. Tak se také stalo.

Česká televize nesouhlasila s posunutím začátku zápasu a nesouhlasí ani se začátkem přímého přenosu během rozehraného utkání. Dostali jsme se do této situace i přesto, že ČSLH se změnou začátku zápasu souhlasil. Je to velmi nešťastné vůči fanouškům, kteří již mají zakoupené vstupenky s časem 17:30 a především vůči těm, kteří by rádi stihli hokej i fotbal.

Autor Klub
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více