Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
18. prosince 2002

Jakubové zdraví z Amherstu!

Útočník Slavie Praha Jakub Klepiš a útočník Keramiky Plzeň Jakub Koreis budou čtenáře slávistických a plzeňských oficiálních stránek pravidelně referovat o svých hokejových i nehokejových zážitcích z mistrovství světa dvacetiletých, které se bude na přelomu konat v kanadském Halifaxu.

Zdravíme všechny z Amherstu!

Tak jsme konečně na místě. Cesta byla jako vždy nepříjemně dlouhá, všichni jsme byli unavení a padli rovnou do postele. Po včerejším dlouhém cestování a krátkém spánku nás dneska čeká jenom jeden trénink. Bude to první společný trénink s hráči z Kanady, tak jsou všichni zvědaví, jak to bude vypadat. Nálada je lehce nervózní, přece jenom ještě nikdo nemá nominační jistotu.

Včera jsme vyrazili brzy ráno z hotelu Expo v Praze, zabalili si hokejovou výstroj do haly v Letňanech a pak rovnou na letiště. Tam bylo spoustu práce s taháním bagáže. Museli jsme všichni tahat erár, protože máme líné maséry, kteří nechtějí nic dělat. :-)

Hned první letadlo z Prahy do Montrealu mělo asi dvě hodiny zpoždění. Letadlo naštěstí nebylo úplně plné, takže jsme se rozházeli po celém letadle a nemačkali se na sebe jako sardinky. Zvláště my většího vzrůstu jsme to ocenili. V Montrealu byl čas akorát na rychlé občerstvení v typickém americkém fast foodu. Každý do sebe natlačil dva hamburgery, hranolky a colu a pak jsme už museli běžet na letadlo.

V Halifaxu na nás čekal uvítací výbor šampionátu a kluci z Kanady. Pak následovaly dvě hoďky v buse a byli jsme na místě. Vyložili jsme hokejové věci v šatně a za hodinu už jsme všichni leželi v postýlce.

Jakub Koreis a Jakub Klepiš

Autor Jakub Klepiš a Jakub Koreis bez napětí
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více