Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
18. prosince 2002

Slavia má snad ještě užší kluziště

Přinášíme další díl v seriálu Bez napětí, ve kterém fanouškům z Kanady píší Jakubové Klepiš a Koreis. Čeští junioři si poprvé zatrénovali a poté zasedli k počítači, aby se s vámi podělili o svoje poznatky.

Zdarec Plzeňáci a Slávisti!

Máme za sebou první celý den tady v Kanadě. Jak už jsme psali včera, jsme ve městě Amherst, ve státě Nové Skotsko. Je to asi dvě hodiny jízdy od hlavního města Halifaxu, kde se hraje naše skupina. Budeme tady do 22. prosince. Den předtím hrajeme první přípravný zápas se Švýcarskem (Amherst) a o den později už v Halifaxu přípravu se Slováky. Pak proběhne poslední zužování kádru. Mají vypadnout ještě asi dva útočníci a tři obránci.

Amherst je malé město. Dneska jsme se byli podívat v místním obchoďáku. Byla to ztráta času. Zlatý plzeňský Carrefour nebo Tesco. Tam se nakoupí líp. Už se tam těším až se vrátím. :-) Ještě předtím jsme byli poprvé na ledě. Je tady malá hala, asi tak pro tisíc lidí. Docela útulný stánek. Já Plzeňák jsem dneska málem boural do mantinelu, protože je to tady asi o pět metrů užší, než v Plzni a za bránou se člověk ani neotočí. To Slávisti si nemusí zvykat. Ti to mají snad ještě menší. :-)

Trénink proběhl v poklidu, zakončili jsme ho hrou na dvě. Jediným problémem byl led, na kterém se po deseti minutách nedalo nahrát. Je to tady bída.

Už bude deset hodin, musíme do hajan. Snad ráno vydržíme déle spát, než dneska. Časový posun je znát, vzbudili jsme se kolem osmé. Zítra nás ale nejspíš čeká brzo budíček:-( Určitě se zase ozveme s novinkami z našeho tábora.

Do Čech zdraví

Jakub Koreis a Jakub Klepiš

Autor Jakub Koreis a Jakub Klepiš bez napětí
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více