Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
8. srpna 2014

Slavia změří síly se Záhřebem, účastníkem Kontinentální hokejové ligy

V páteční podvečer sehrají slávisté v pořadí již třetí domácí přípravné utkání. Tentokrát se postaví proti chorvatskému Záhřebu. Loňský nováček KHL přes léto posílil zejména o hráče z Kanady. Sešívaní jsou zatím v přípravě stoprocentní a zda-li si tuto pozitivní bilanci udrží, to se dozvíme v pátek v 17:30.

Náš soupeř KHL Medvěščak Záhřeb

Klub založen: 1961
Trenéři: Chuck Weber (hlavní trenér), Alan Letang a Ivo Ratej (asistenti)
Největší úspěchy: 16x mistr Chorvatska, účast v play off KHL v sezóně 2013/14
Internet: www.medvescak.com
Hvězdy týmu: Jason Krog, Darren Haydar, Mathieu Carle

Slávisté vstoupili do přípravy velmi dobře. V letošní premiéře na ledě dokázali porazit Plzeň v poměru 4:1. V utkání se ukázaly i nové tváře sešívaných, jako je navrátilec Daniel Krejčí a testovaní Jan Heřman, Petr Stloukal, Richard Lelkeš a další.

Sešívaným vyšel i druhý přípravný zápas, když dokázali porazit Liberec, tím nejtěsnějším možným výsledkem. Utkání rozhodl Michal Poletín. Zde se kromě testovaných hráčů objevily i opory minulé sezóny, například Juraj Valach či Dominik Furch.

Jak už bylo řečeno, Slavia testuje několik potenciálních posil. Z nich zatím bodově přispěli Petr Stloukal s Janem Heřmanem. Z noviců na sebe upozornili také navrátilci Miloslav Čermák a Daniel Krejčí. Druhý jmenovaný je zatím nejproduktivnější obráncem přípravy.

Soupeřem slávistů bude chorvatský klub Medvěščak Záhřeb. Chorvaté mají za sebou bez pochyby úspěšnou sezónu. Ve svém premiérovém ročníku v KHL dokázali postoupit až do vyřazovací části. Zde je vyřadil, loni ještě účastník Kontinentální hokejové ligy, pražský Lev.

Medvědi se spoléhají především na hráče ze zámoří, které táhli tým již minulou sezónu. V letní pauze se kádr dosti obměnil. Z posil můžeme vyzdvihnout třeba Jasona Kroga, který má odehráno okolo stovky utkání v NHL. Další slibnou posilou je Darren Haydar.

Úvodní buly zápasu bude vhozeno v 17 hodin a 30 minut. Vstup na utkání činí 50 korun. Přijďte Slavii podpořit i ve třetím klání hraném v tomto týdnu.

Autor Jakub Janoušek
Nepřehlédněte
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video