Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
17. srpna 2014

Sešívané čekají na úvod juniorské extraligy Pardubice a Kometa

Po náročné přípravě, která byla letos díky brzkému startu extraligy o čtrnáct dní kratší, se blíží úvodní kolo. V něm narazí slávisté 18. srpna na Pardubice, o den později se utkají s brněnskou Kometou. Oba duely se hrají v pražském Edenu a začínají shodně v 18:00. Sešívaní budou navazovat na úspěch z minulého ročníku, kdy se probojovali do čtvrtfinále, ve kterém smolně podlehli Plzni.

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice

Pardubice určitě budou chtít na loňskou sezónu co nejdříve zapomenout. Po základní části, ve které skončily až na čtrnácté pozici, musely bojovat o záchranu v play-out. V pětičlenné skupině si zajistily třetí pozici, a tak se vyhnuly baráži. Zajímavý bude první kolo juniorské extraligy pro Martina Patzelta, který do Pardubic přestoupil právě ze Slavie. Zahraje si tak proti bývalým spoluhráčům.

Vzájemné zápasy z poslední sezóny jsou vyrovnané. Nejdříve si sešívaní připsali tři body za kontumační výhru na západě Čech, v Edenu si poté došli pro jednoduchou výhru 5:1 Pardubičtí.

HC Kometa Brno

Minulá sezóna se hráčům z jihomoravského města poměrně vydařila. Základní část zakončili na čtvrtém místě, v následné skupině A, ve které se bojovalo o čtyři postupová místa do play-off, se ale umístili na pátém nepostupovém místě a sezóna pro ně tedy skončila.

Slávisté se s Kometou v sezóně 2013/14 utkali dvakrát, bilance byla vyrovnaná. Zatímco nejdříve na domácím ledě vyhráli červenobílí 2:1, v Brně poté podlehla soupeří 2:4.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více