Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
13. září 2014

Domácí premiéra je tu! Červenobílí hostí Liberec

Slavisté přivítají v neděli v podvečer Bílé Tygry z Liberce. Pražané se budou chtít uvést před vlastními fanoušky a navázat na bodový zisk z Olomouce. Úvodní buly je naplánováno na 17:00.

Náš soupeř Bílí Tygři Liberec

Klub založen: 1956
Trenéři: Pavel Hynek (hlavní trenér), Milan Černý (asistent), Martin Láska(asistent)
Největší úspěchy: bronzové medaile v extralize 2004/05
Klubové barvy: modrá a bílá

Slávisty čeká v této sezóně první zápas před vlastními fanoušky. V neděli se střetne s Bílými Tygry z Liberce.

O soupeři

Severočeši nevstoupili do extraligy úplně podle představ. V prvním zápase podlehli doma Brnu v poměru 3:5. Součástí jejich letní přípravy byla také Champions Hockey League, tedy zbrusu nová soutěž pro přední evropské týmy. V ní zatím Liberečtí bojují o postup ze skupiny.

Pikantní zápas to jistě bude pro dnes již liberecké útočníky Petra Jelínka s Lukášem Krenželokem. Tito dva hráči ještě loni hájili červenobílé barvy. Uvidíme, jak se budou prezentovat jako protivníci. Krenželok v prvním zápase sezóny nebodoval. Petr Jelínek do utkání nezasáhl.

Sešívaní budou chtít poprvé získat všechny body

Svěřenci trenéra Lubiny vstoupili do sezóny výhrou na Hané. Tam rozhodovaly až nájezdy, které pro sešívané vychytal Dominik Furch. Branky slávistů zaznamenali Tomáš Vlasák a Jaroslav Bednář, tedy dva nejzkušenější sešívaní útočníci.

V loňské sezóně Pražané v prvním domácím klaní zvítězili nad Pardubicemi, tehdy se rozhodovala dovednostní soutěž. Pokud se ještě hlouběji ohlédneme do loňské sezóny, zjistíme, že sešívaní loni nedokázali Liberec ani jednou porazit. To budou chtít jistě změnit v neděli, úvodní buly zápasu je naplánováno na 17:00.

Sestavy v minulém kole

Furch – Kolařík, Krejčí, Valach, Holub, Knot, Štich – Bednář (C), Vlasák, Tomica – Stránský, Vas, Sklenář – Čermák, Weissmann, Doležal – Tomek, Klhůfek, Poletín Lašák – Voráček, Škoula, Derner, Gřegořek, Výtisk, Vitásek, Plutnar – Krenželok, Bulík, Bartek – Vlach, Vampola, Urban – Bulíř, Filippi, Valský – Kica, Jass.

Nejproduktivnější hráči

Juraj Valach 0+2
Jaroslav Bednář 1+1
Tomáš Vlasák 1+0
Petr Vampola 1+1
Martin Škoula 1+1
Jakub Valský 1+0

Brankáři

Dominik Furch úsp. 94,1% Ján Lašák úsp. 78,2%
Autor Jakub Janoušek
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více