Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
15. září 2014

Junioři mají novou trenérskou dvojici

Junioři odstartovali letošní sezonu sérií devíti porážek v řadě, vedení klubu se proto rozhodlo odvolat dosavadní trenéry a na jejich místo dosadit novou dvojici. Slávistickou juniorku přebírají od pondělí Petr Novák s Tomášem Kucharčíkem.

"Důvodem odvolání byla dlouhodobá nespokojenost s výsledky. Viděli jsme, že herní projev mužstva nebyl tak špatný, proto jsme chtěli dát týmu nový impuls a věříme, že kluci zase začnou vyhrávat," vysvětluje tento krok Vladimír Pitter.

Petr Novák, bratr obránce Jana Nováka, v minulosti juniorku Slavie trénoval, naposled v klubu působil v sezoně 2003/04. Několik let pak strávil na lavičce Havlíčkova Brodu, za sebou má i angažmá v Berouně nebo v Mladé Boleslavi, kde okusil i extraligu.

Tomáš Kucharčík působí ve Slavii jako mládežnický trenér, svoji hráčskou kariéru ukončil teprve nedávno. Sešívaný dres oblékal po dobu pěti sezon, dlouhé roky působil i v českém národním týmu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více