Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
26. prosince 2014

Vyloučení nám prohrávají zápasy, shodli se Furch s Poletínem

Slávisté poslední letošní derby nezvládli podle představ a z Holešovic se vracejí bez bodů. V zápase však podal dobrý výkon Dominik Furch, který i přes prohru spolehlivě držel své spoluhráče. Kde hledá příčiny porážky on? "Lepší by bylo udržet utkání dlouho nerozhodné, protože my tak dobří v útoku nejsme, abychom dokázali to, co v první třetině soupeř.“

Sešívaní se o Vánocích po dlouhé pauze vrátili do zápasového rytmu a hned je čekalo klání s úhlavním rivalem Spartou. „Vánoce byly příjemné, mohli jsme si odpočinout, přijít na jiné myšlenky, mrzí nás, že to dnes nevyšlo,“ řekl po zápase Dominik Furch.

Dominik Furch skvěle držel spoluhráče ve hře

Ještě před Štědrým dnem angažovalo vedení Slavie nového kouče Dušana Gregora. Jeho premiéra byla bohužel neúspěšná. „Nový trenér je tady chvíli, nelze vše změnit během jednoho zápasu. Nějaká pozitiva tam byla, ale musíme se hodně zlepšit,“ dodal strážce branky Slavie. On sám byl týmu velkou oporu, když dokázal zlikvidovat několik gólových šancí rivala z Holešovic.

28
Tolik úspěšných zákroků si připsal Dominik Furch.

Zápas se rozhodl prakticky již v prvním dějství, kdy slávisty srazila na kolena dvě oslabení, ve kterých inkasovali. „Ta vyloučení rozhodně nebyla příjemná, lepší by bylo udržet utkání dlouho nerozhodné, protože my tak dobří v útoku nejsme, abychom dokázali to, co v první třetině Sparta,“ myslí si Furch. V obou případech byl střelcem domácí bek a čerstvý reprezentant Vladimír Eminger.

Michal Poletín: Sráží nás špatná produktivita

Počet vyloučení v derby se nakonec vyšplhal na číslo devět, což není málo, avšak v některých předešlých zápasech jich bylo ještě více. „Nemůžeme být spokojeni, protože to je stále moc, říkáme si to pořád. Ta vyloučení nám prohrávají zápasy“ hlesl Michal Poletín.

"Musíme se zlepšit v útoku," hlásí Michal Poletín.

Sešívaní nezaznamenali v prohraném derby ani jednu branku. „Dnes to nevyšlo jednoduše proto, že jsme nedali gól, což je základ,“ dodal. Po dvou inkasovaných gólech si kouč Gregor vzal oddechový čas. „Snažil se nás uklidnit, abychom začali hrát svoji hru a pokusili se vstřelit kontaktní branku, což se nám bohužel nepovedlo,“ vysvětlil Poletín.

Další zápas sehrají sešívaní v neděli doma proti Vítkovicím. Co je třeba zlepšit? „Hlavně ofenzivu, o přestávce se hodně trénovalo střední pásmo, nyní musíme zapracovat hlavně na koncovce a hlavně za tím jít, abychom začali bodovat,“ zakončil třiadvacetiletý forvard.

Autor Jakub Janoušek
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více