Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
20. ledna 2015

Musíme zlepšit produktivitu, ví Miroslav Holec

Slávisté ani dnes na body nedosáhli. Oproti zápasu se Zlínem se ale dokázali prosadit. Miroslav Holec navázal na svou branku z Brna a trefil se i dnes proti Hradci Králové, když ve třetí třetině dokázal přesnou střelou zápěstím z levého kruhu zacílit ke vzdálenější tyčce. Z hráčů v sešívaných dresech byl ovšem jediný a jeho gól na body nestačil. Právě střelec červenobílých hodnotí úterní zápas.

Dnes jste se prosadili jen jednou, na druhou stranu jste prohráli o jediný gól, tak jak to pro vás bylo těžké?
Samozřejmě je ta produktivita špatná, musíme se ji snažit zlepšit, naštěstí máme výborného gólmana. Dominik chytal fantasticky. Jenže my pak vždy uděláme nějakou chybu vzadu a soupeř nás potrestá, je to špatné no.

Čím to je, že ta produktivita tak vázne?
Tak my se snažíme hrát odzadu a myslím, že to dnes vypadalo podstatně lépe než v jiných zápasech, tak snad když půjdeme touto cestou i dál, tak se postupem času chytíme.

11
To je počet branek, které se podařilo Slavii vstřelit za posledních 9 zápasů.

Po vyrovnání na 1:1 jste měli dobrý tlak a vypadalo to, že byste mohli utkání otočit, nakonec jste ale inkasovali...
Já jsem u toho nebyl, takže nevím přesně, co se tam stalo. My jsme se po vyrovnání snažili přidat druhý gól, ale bohužel jsme dostali. Snažili jsme se dál bojovat a zlomit to, bohužel se to nepodařilo.

Věříte, že by mohl přijít nějaký jeden zlomový zápas, od kterého byste se opět odrazili k lepším výsledkům?
No já jsem hodně věřil v Brně. Tam jsme vedli po první třetině 2:0. Ve druhé části jsme ale polevili a hrát jsme začali zas až v té třetí, ale to už bylo pozdě. I dnes jsme začali dobře odzadu, pak jsme dostali blbý gól, sice jsme vyrovnali, ale nakonec jsme opět neuspěli. Je to škoda, věřil jsem, že nějaký bod urveme.

Snažíte se nyní získávat body i pro lepší výchozí pozici pro play-out?
Ano, přesně jak říkáte. My jdeme zápas od zápasu a chceme to už zlomit a bodovat. Víme že je každý bod pro nás nyní velmi důležitý.

Vaším dalším soupeřem je Olomouc, s čím do tohoto duelu půjdete?
Půjdeme do něj s tím samým, jako jsme do všech zápasů. Budeme bojovat a musíme to už urvat.

Autor Adam Kolář
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více