Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
29. ledna 2015

Před mladšími dorostenci stojí soupeři z východu Čech

Zatímco junioři i starší dorostenci budou mít delší volno, na mladší dorostence čeká v nadcházejících dnech hned dvojice soupeřů. V pátek 30. 1. se postaví Pardubicím, v neděli pak změří síly na vlastním ledě s Hradcem Králové.

Mladší dorost

HC ČSOB Pojišťovna Pardubice – HC Slavia Praha

Po kratší pauze, kdy někteří z mladších dorostenců pomohli Výběru Prahy vybojovat na Mládežnickém mistrovství ČR krajů bronz, jsou před slávisty zápasy v extralize mladšího dorostu.

Prvním ze soupeřů budou Pardubičtí, kteří jsou ve skupině A na páté příčce a na třetí Slavii ztrácí sedm bodů. Východočeši nedávno schytali hned deset branek od Chomutova, z debaklu se ale rychle oklepali a vyhráli v Plzni.

Co se týká vzájemných duelů obou soupeřů, tak jsou úspěšnější slávisté, kteří v obou případech Pardubice přehráli. Napoprvé zvítězili 6:3, poté zápas zvládli 3:1.

HC Slavia Praha – Královští Lvi Hradec Králové

V neděli se červenobílí utkají s druhým týmem z východu Čech, kterým budou Královští Lvi z Hradce Králové. Ti se stále drží na čele skupiny A.

Královehradečtí mají skvělou formu, z jedenácti duelů v nadstavbové části totiž dokázali do vítězného konce dovést hned devět zápasů. A sešívaní byli právě jedním z týmů, kteří Východočechy přemohli, když na domácím ledě zvítězili po samostatných nájezdech.

Druhý ze vzájemných klání už dopadl lépe pro Královské Lvy, kteří i přesto, že slávisté vedli, skóre otočili a dokráčeli si pro tři body.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více