Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
23. března 2015

Tomáš Vlasák odpovídal na dotazy fanoušků

Útočník Tomáš Vlasák odpovídal v pondělí po poledni na dotazy slávistických fanoušků. ON-LINE rozhovor proběhl na facebookovém profilu sešívaných. Níže se můžete podívat na vybrané otázky.

Andrejka Přibylová Janstová: Tomáši, věříte si na baráž jako tým?
Musíme si věřít, ale musíme na ledě nechat všechno. Všichni víme, že nás čeká těžká práce.

Josef Hájek: V jakém českém klubu ses za svou kariéru cítil nejlépe?
Nejdéle jsem byl v Plzni, tak asi tam. Podařilo se nám tam společně získat i titul. Začínal jsem ale na Slavii a slávista budu už napořád.

Jakub Janoušek: Jaký faktor bude v baráži nejtěžší?
Faktorů bude víc. Myslím si, že to nebude hezký hokej. Bude to zarputilé a rozhodne bojovnost a přesilové hry.

Libor Král: Který soupeř v baráži bude nejtěžší?
Nejtěžší bude asi Chomutov. Ten je na tom finančně dobře a do extraligy moc chce. Jinak to ale bude samozřejmě těžké. Budějovice nemají co ztratit. Nejsou pod žádným tlakem, takže se jim bude hrát asi trochu jinak.

Adam Kolář: Jak vnímáte očekávání na vaši osobu a na vaši lajnu? Fanoušci čekají, že potáhnete tým za záchranou. Motivuje Vás to nebo svazuje?
Lajny jsou poskládané trochu jinak. Samozřejmě, že mě to motivuje, ale je to zavazující. Musíme se uvolnit, aby v tom nebyla křeč. Všichni musíme udělat všechno pro to, aby Slavia zůstala v extralize. To je pro nás prvořadé.

David Schlegel: Ukončíte po sezóně kariéru a vrátíte se do Plzně nebo zvažujete i jiné možnosti?
Zvažuji i jiné možnosti. Teď se chci ale soustředit na to, aby pro nás baráž dopadla dobře. Poté budu mít určitě nějaký čas na rozmyšlenou.

Lukáš Diepold: Tome, jak se těšíš na duel s Bedýnkou?
Půlku už máme za sebou. Po pondělku zatím prohrávám 1:2, tudíž doufám, že to v úterý otočím.

Láďa Kurej: Tomáši, jaká je atmosféra v kabině před baráží o extraligu? A budeš hrát i příští rok za Slavii?
Všichni víme, o co hrajeme a každý si to uvědomuje. Musíme se trochu uvolnit, abychom nebyli v křeči. A co se týče příštího roku, zatím jsem na 95 % rozhodnutý, že mě čekají poslední zápasy moji kariéry.

Ondřej Vavřín: Je hokejová baráž nejtěžším okamžikem ve tvé dlouhé a úspěšné kariéře?
Nikdy jsem ji nehrál, ale cítím to tak, že to bude asi nejtěžší okamžik. Když hrajete o titul, nemáte co ztratit. Tohle je něco jiného a cítím, že to bude asi nejnáročnější.

Maskot Max: Ahoj Tome, vyfotíme se spolu ve středu?
Ahoj, jasně!

Lukáš Vančura: Na kterého soupeře se těšíš nejvíce? Který z nich nám podle tebe nadělá nejvíce potíží v cestě za záchranou?
Potíže budou dělat všechny týmy. Ty extraligové se chtějí zachránit, ty prvoligové budou chtít zase postoupit. První zápasy nám napoví, jakým směrem se to bude vyvíjet.

Ladislav Nový: Tomáši, ještě chodíš na fotbalovou Slavii? Hodně štěstí do baráže!
Když je čas a nekryje se to s našimi zápasy, tak se jdu vždy podívat. Děkujeme za podporu!

Petr Smrkovský: Tomáši, cítíš se být zodpovědný vůči mladším hráčům? A jak se jim snažíš pomáhat?
Snažím se jim ukázat nějakou cestu. Když vidím nějakou situaci, tak se jim vždy snažím poradit. Takhle se to "dědí". Když je hráč v nějakém věku, tak by měl ty zkušenosti předávat dál. Ti mladší to pak musí vyslyšet.

Šárka Kulhánková: S jakým spoluhráčem si v kabině rozumíte nejvíce? Kdo je v šatně největší "vtipálek" a kdo patří naopak k těm "tichým" hráčům?
Vtipálků je v kabině víc - třeba Áda Svoboda, Bedýnka, Tomba, Venca Pletka... Vycházím ale se všemi. Tichý byl Micoun, ale ten už tu není. Moc toho nenamluví třeba Jura Valach.

Paco Johnny Pětnik: Hodně štěstí. Ať se puk odráží tím správným směrem.
Děkujeme, to bude potřeba!

Michaela Příkopová: Tome, moc držíme palce a věříme, že baráž zvládnete kluci!
Děkujeme za podporu! Uděláme všechno pro to, aby to dobře dopadlo.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více