Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
25. září 2015

Střídavé starty má do Slavie vyřízené produktivní útočník Šafránek

Měsíční střídavé starty má do Slavie vyřízené útočník David Šafránek. Odchovanec hradeckého hokeje nastoupil letos do tří zápasů druhé ligy, v dresu Kolína vstřelil osm branek a zaznamenal jednu asistenci. Opačným směrem zamíří Václav Tomek, který má vyřízené střídavé starty do Kolína.

Trenéři v čele se sportovním manažerem si od čtyřiadvacetiletého útočníka slibují pozvednutí střelecké potence. „V úvodních zápasech jsme proměňovali málo šancí. Šafránek vstřelil během tří zápasů osm gólů a věříme, že nám pomůže zvýšit produktivitu,“ říká Luděk Bukač.

Šafránek se blýskl hned v úvodním kole druhé ligy, proti Jindřichovu Hradci skóroval pětkrát, v dalších dvou zápasech přidal další čtyři body za tři branky a jednu asistenci. V uplynulém ročníku druhé ligy nosil na dresu kapitánské céčko a byl nejproduktivnějším hráčem týmu. Ve 28 zápasech posbíral 43 kanadských bodů za 23 branek a 20 asistencí. V sestavě by se mohl objevit už v sobotním utkání v Edenu, kam přijedou hokejisté Mostu. Na dresu ho fanoušci budou vídat s osmaosmdesátkou.

Opačným směrem se vydá dvaadvacetiletý Václav Tomek. Mladý centr nastoupil v letošní sezoně do šesti zápasů, ve kterých vstřelil jednu branku.

Autor Petr Horčička
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více