Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
26. dubna 2016

Slavia jedná s hráči o nových smlouvách. Podepsali Hylák, Hraško nebo Tuominen

Pár dní po skončení sezony je potvrzeno prvních pár jmen, která budou fanoušci vídat v červenobílém dresu i v nadcházejícím ročníku. Nové smlouvy již podepsali brankář Alexandr Hylák, obránce Peter Hraško a útočník Henri Tuominen. O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat.

Alexandr Hylák patřil během uplynulé sezony mezi klíčové hráče A-týmu, v základní části se zařadil mezi nejlepší brankáře soutěže a v play-off měl dokonce téměř 97% úspěšnost zákroků a průměr pod jeden inkasovaný gól na zápas. Výborná čísla si držel i v baráži. V nadcházejícím ročníku znovu oblékne sešívaný dres, záda by mu měl krýt dvacetiletý odchovanec klubu Dominik Frodl, který letos poprvé nakoukl do profesionálního hokeje a jeden zápas odchytal i v baráži.

Novou smlouvu na příští sezonu už podepsal také slovenský obránce Peter Hraško, který byl čtvrtým nejproduktivnějším bekem týmu, v baráži zaujal vysokým číslem ve statistice Radegast Index, v níž byl třetí mezi všemi účastníky prolínací soutěže.

Slavia může rovněž počítat s finským útočníkem Henri Tuominenem, který přišel v lednu a jeho forma vygradovala v baráži, kdy byl druhým nejproduktivnějším hráčem mužstva.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více