Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
24. července 2016

Sešívané prázdniny, aneb jak slávisté trávili dovolenou

Před nedávnem skončila slávistickým hokejistům suchá příprava a v neděli již vyjeli poprvé na led. Mezitím měli čas na to, aby si také dostatečně fyzicky, ale i psychicky odpočinuli od náročného programu a připravili se na nadcházející sezónu. Mnoho hráčů volilo exotičtější destinace jako například Dubaj, jiní se porozhlédli u našich západních sousedů.

Ronald Knot u Olympiastadionu v Berlíně

Sešívaní borci už jsou opět pod vedením realizačního týmu v plném zápřahu. Po suché přípravě a krátkém rozptýlení během tréninkové kempu ve Velkých Popovicích již naplno odstartovala příprava na ledě. Před ní ale měli hráči volno, a mohli si tak dopřát odpočinek v podobě dovolené.

Mnoho fanoušků jistě sleduje své oblíbené hráče na sociálních sítích, ale pro ty z vás, kteří tuto možnost nemáte, přinášíme drobný souhrn toho, jaká místa hráči Slavie navštívili. Pravděpodobně nejexotičtější destinaci si vybral pro odpočinek obránce Peter Hraško, jenž se svou přítelkyní navštívil Dubaj, nejlidnatější město Spojených arabských emirátů. Mimo evropskou pevninu vycestovala také nová posila z Ústí nad Labem Jan Pohl, který si užil své volno na řeckém ostrově Skopelos.

Když už je řeč o posilách, tak karlovarský odchovanec Jaromír Kverka, toho času již hráč HC Slavia Praha, si zaletěl se svou přítelkyní do Černé Hory, kde si našel čas i na krátký vzkaz do Prahy: „Dovolenou jsem strávil s přítelkyní v Černé Hoře a výborně jsem si odpočinul. Mám obrovskou chuť do sezony a doufám, že tenhle rok se povede postoupit. Jsem připravený pro to udělat maximum,“ slíbil na dálku červenobílým fanouškům.

Jaromír Kverka si odpočinul s přítelkyní na plážích v Černé Hoře

„Aktivní“ dovolenou zvolil Antonín Růžička, který se na jihu Švédska ve Smögenu změnil v akrobatického skokana a zaskákal si do moře z tamních útesů. O něco skromnější byl Ronald Knot, jehož doprovodila jeho drahá polovička do hlavního města Německa – Berlína, kde si Knot nenechal ujít např. návštěvu olympijského stadiónu.

Ne všichni však měli to štěstí si takto příjemně odpočinout. Jaroslav Markovič si dal řádně do těla ve své rodné zemi, kde pokračoval v tréninku na kole. A jako doma bude na ledě hned od začátku přípravy ryšavý brankářský mág Dominik Frodl, který přímo na Slavii působil jako trenér na brankářském kempu pro vycházející gólmanské hvězdy.

Autor Michal Borovan
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více