Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. srpna 2016

Vyjádření HC Slavia Praha k informacím z médií

HC Slavia Praha reaguje na informace, které se objevily v médiích v uplynulých dnech. Zveřejňujeme vyjádření člena představenstva klubu Vladimíra Pittera.

"Jako člen představenstva musím konstatovat, že poslední články, které média zveřejnila, značně poškozují klub HC Slavia Praha. Těmito články byla znehodnocena práce zaměstnanců, kteří se podílí na chodu klubu, jako jsou například marketingové záležitosti spojené s novou sezonou, příprava nového systému ticketingu a následný start prodeje permanentek.

Dokážu si představit, že to vyvolává díky médiím obavy mezi všemi zaměstnanci, hráči, trenéry, rodiči, fanoušky a širokou slávistickou veřejností. A samozřejmě je velmi důležité zmínit, že tyto spekulace znesnadnily představenstvu a obchodnímu týmu vyjednávací pozici při obnově reklamních smluv a vyjednávání o nových reklamních smlouvách, která právě probíhají.

Chtěl bych zároveň konstatovat, že všechno směřujeme k přípravám na novou sezonu WSM ligy, která pro nás začne 7. září proti Českým Budějovicím. Tréninky A-týmu jsou v plném proudu, v pátek bude spuštěn prodej permanentních vstupenek.

Bohužel je zarážející a zároveň smutné, že někdo z akcionářů musel záměrně poskytnout důvěrné informace, které byly představenstvem poskytnuty pouze a jen akcionářům klubu. Tudíž musí si být dobře vědom toho, co tímto způsobil a jaký je záměr tohoto zveřejnění, které vede ke spekulacím, jež následně média spustila.

Chtěl bych uvést, že mojí povinností je svolávat valnou hromadu a informovat akcionáře o stavu společnosti. A proto měla tato valná hromada za úkol zbilancovat uplynulou sezonu po sportovní stránce, informovat o předběžném výsledku hospodaření za toto období a seznámit s aktuálním stavem a poskytnout informace o nadcházející sezoně po stránce sportovní a finanční.

Dále bych rád uvedl, že pokud někdo použije nadpis v článku „Slavia krachuje“, tak tím všechny mystifikuje. Je potřeba si navíc uvědomit, že Slavia jsou dva subjekty, ve kterých sportovci hrají své soutěže. Mužstvo dospělých a s tím spojený provoz spadá pod akciovou společnost, veškeré mládežnické kategorie pak provozují veškerou činnost pod spolkem Hockey Club Slavia Praha. Tím bych také rád uvedl na pravou míru, že se jedná o valnou hromadu společnosti HC Slavia Praha a.s."

Vladimír Pitter, člen představenstva HC Slavia Praha a.s.

Autor Klub
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více