Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
31. října 2016

Fandi svému týmu s WSM ze střídačky

Jste fanoušci hokeje? Pravidelně navštěvujete zápasy WSM ligy? Pak zbystřete! Společnost WSM pro vás připravila soutěž, jejíž hlavní cenu by chtěl vyhrát snad každý hokejový fanoušek.

Titulární partner druhé nejvyšší soutěže, společnost World System Market, připravil pro hokejové fanoušky soutěž, která startuje již tento týden a poběží až do konce roku. A soutěžit se bude o zajímavé ceny, tou nejzajímavější je samozřejmě ta hlavní. Máte totiž jedinečnou možnost sledovat zápas přímo ze střídačky svého oblíbeného týmu.

„Chceme fanoušky ještě více zapojit do hry a nabídnout jim exkluzivní možnost sledovat zápas přímo ze střídačky, nebo vyzkoušet si trénink se svým oblíbeným týmem,“ říká Petr Horčička, zástupce společnosti WSM.

A ostatní ceny? Vedle místa na střídačce a tréninku s týmem můžete soutěžit o podepsaný dres svého oblíbeného týmu, dvě vstupenky do VIP pro tebe a tvého kámoše, nebo dvě volné vstupenky na vybraný zápas. Jak se můžete do soutěže zapojit? „Od listopadu až do poloviny prosince budeme s fotostěnou postupně objíždět všech čtrnáct stadionů WSM ligy. Padesát nejoriginálnějších fotek umístíme v pondělí 19. prosince na facebookový profil WSM robotů a jednoduše vyhraje ten, jehož fotka nasbírá nejvíce lajků,“ přibližuje Horčička.

I v případě, že nebudeš vybrán do soutěže, najdeš po zápase svou fotku na facebookovém profilu WSM robotů a můžeš sdílet svůj zážitek se svými přáteli.

Ceny
1. místo – den strávený se svým oblíbeným hráčem
2. místo – možnost sledovat jeden zápas přímo ze střídačky
3. místo – trénink se svým oblíbeným týmem
4. místo – dvě VIP vstupenky na vybraný zápas
5. místo – podepsaný dres svého oblíbeného týmu
6. – 10. místo – dvě vstupenky na vybraný zápas

Autor Klub
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více