Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
18. listopadu 2016

Fandi svému týmu s WSM ze střídačky

Společnost WSM pro vás připravila soutěž, jejíž hlavní cenu by chtěl vyhrát snad každý hokejový fanoušek. Na zápase s Prostějovem bude na zimním stadionu v Edenu fotostěna a nejoriginálnější fotky můžou vyhrát zajímavé ceny.

Titulární partner druhé nejvyšší soutěže, společnost World System Market, připravil pro hokejové fanoušky soutěž, která startuje již tento týden a poběží až do konce roku. A soutěžit se bude o zajímavé ceny, tou nejzajímavější je samozřejmě ta hlavní. Máte totiž jedinečnou možnost sledovat zápas přímo ze střídačky svého oblíbeného týmu.

„Chceme fanoušky ještě více zapojit do hry a nabídnout jim exkluzivní možnost sledovat zápas přímo ze střídačky, nebo vyzkoušet si trénink se svým oblíbeným týmem,“ říká Petr Horčička, zástupce společnosti WSM.

A ostatní ceny? Vedle místa na střídačce a tréninku s týmem můžete soutěžit o podepsaný dres svého oblíbeného týmu, dvě vstupenky do VIP pro tebe a tvého kámoše, nebo dvě volné vstupenky na vybraný zápas. Jak se můžete do soutěže zapojit? „Od listopadu až do poloviny prosince budeme s fotostěnou postupně objíždět všech čtrnáct stadionů WSM ligy. Padesát nejoriginálnějších fotek umístíme v pondělí 19. prosince na facebookový profil WSM robotů a jednoduše vyhraje ten, jehož fotka nasbírá nejvíce lajků,“ přibližuje Horčička.

I v případě, že nebudeš vybrán do soutěže, najdeš po zápase svou fotku na facebookovém profilu WSM robotů a můžeš sdílet svůj zážitek se svými přáteli.

Ceny
1. místo – den strávený se svým oblíbeným hráčem
2. místo – možnost sledovat jeden zápas přímo ze střídačky
3. místo – trénink se svým oblíbeným týmem
4. místo – dvě VIP vstupenky na vybraný zápas
5. místo – podepsaný dres svého oblíbeného týmu
6. – 10. místo – dvě vstupenky na vybraný zápas

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více