Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
14. prosince 2016

Moravský adventní víkend. Kolik bodů si mládež nadělí?

Hned čtyři moravské týmy budou soupeři sešívaným mládežnickým kategoriím. Nejdůležitější boje před sebou mají starší dorostenci, kteří prozatím drží třetí příčku zajišťující play-off. Zbylým dvěma kategoriím patří v tabulkách předposlední pozice, a tak je postup do play-off jen v oblastech teorie.

Junioři

16. 12. HC Slavia Praha - HC PSG Zlín

Poslední adventní víkend do Prahy zavítají juniorky hned dvou moravských celků. V pátek do Edenu přicestují zlínští hokejisté, kteří do duelu se Slavií budou nastupovat určitě jako favorité. Moravané totiž jistě pomýšlejí na postup do play-off, na nějž nyní ztrácejí 5 bodů. Sešívaným patří v tabulce předposlední příčka, a tak budou moct zejména překvapit. Podaří se jim to?

17. 12. HC Slavia Praha - HC Olomouc

O den později se slávistům postaví kohouti z Olomouce. Ti stejně jako Pražané neprožívají vůbec povedenou sezónu a krčí se na úplném dně tabulky. Olomoučtí v posledních deseti zápasech získali pouhé tři body, budou snadným soustem také pro Slavii?

Starší dorost

16. 12. HC Olomouc - HC Slavia Praha

Také starší dorost má v plánu moravský dvojboj. Peckovi svěřenci ale na rozdíl od svých starších kolegů budou muset cestovat. V pátek v rámci 3. kola nadstavbové části zavítají Pražané do pátého největšího města ČR. Sešívaní pomýšlejí na play-off, zatím jsou totiž třetí, vzhledem k těsným rozestupům ale jistě potřebují bodovat. Olomouc se jeví na první pohled jako ideální soupeř, je totiž až devátá. Potvrdí hosté papírové předpoklady a zvládnou naplno bodovat?

17. 12. VHK ROBE Vsetín - HC Slavia Praha

Také o den později čeká sešívané souboj s týmem z opačného pólu tabulky. Vsetín je předposlední a na záchranu zatím ztrácí dva body. K jakému výkonu se dokáží hráči z tradičního hokejového města vyhecovat proti pražské Slavii?

Mladší dorost

15.12. HC Slavia Praha - HC Dynamo Pardubice

Mladší dorostenci mají v tomto týdnu v plánu jen jediné utkání. Již ve čtvrtek vyjedou k zápasu na pardubický led. Letos půjde o čtvrtý vzájemný duel těchto celků. Ze třech předchozích zápasů vyšli úspěšněji Východočeši, kteří dovolili Slavii jen dva body. Na druhou stranu je sešívaní vyválčili na ledě soupeře a mají tak na co navazovat.

Autor Adam Kolář
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více