Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
15. března 2017

Bývalý brankář Slavie věnoval do aukce pro nadační fond jeden ze svých obrazů

Lukáš Musil, uměleckým jménem MUSA, začínal jako hokejový gólman. Výbornými výkony v mládežnických kategoriích Slavie si vysloužil v roce 2002 pozvánku na mistrovství světa hráčů do 18 let, kde získal bronzovou medaili. Později se dostal i do slávistického A-týmu, ve třiadvaceti letech ale pověsil hokejovou kariéru na hřebík a začal se věnovat tetování a později výtvarnému umění.

Nadačnímu fondu mládežnického hokeje věnoval do aukce obraz nazvaný Zvíře. Jedná se o obraz vytvořený sprejem akrylovými barvami o velikosti plátna 100 x 70 cm. K nahlédnutí je na požádání ve VIP místnosti HC Slavia Praha.

Aukce probíhá na webu www.sportovniaukce.cz.

Lukáš Musil (MUSA) je český výtvarník a tatér, bývalý brankář HC Slavia Praha a juniorský reprezentant. Po ukončení hokejové kariéry se věnoval nejprve tetování a poté se vydal na uměleckou dráhu, která se prozatím velmi slibně rozvíjí. Jeho obrazy jsou o hledání vlastního, originálního místa nejen ve světě umění, ale i ve světě lidí či zvířat. Jeho obsáhlý cyklus Bestiář bude od 1. června 2017 vystaven v Mánesu a vyjde u té příležitosti i knižně.

Profil Lukáše Musila v pořadu 168 hodin ZDE

Oficiální webové stránky Lukáše Musila - www.musawork.com.

Nadační fond pro rozvoj mládežnického hokeje byl založen v roce 2000 s cílem všestranné podpory mladých hokejistů HC Slavia Praha, kteří pocházejí ze sociálně slabších rodin, aby měli při rozvoji svého sportovního talentu rovnocenné šance k provozování finančně náročného sportu, jakým je lední hokej. Finanční podpora nadačního fondu směřuje zejména na nákup hokejové výstroje a výzbroje pro naše mládežníky.

Autor Klub
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více