Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
28. srpna 2017

Šestá třída vstoupila do sezóny vítězstvím v silně obsazeném turnaji

O uplynulém víkendu se mladí slávisté zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje žáků 6. tříd v Českých Budějovicích, kam přijeli poměřit své síly čtyři loňští mistři krajských soutěží, jeden vicemistr a kvalitní tým Komety Brno posílený o další výborné hráče této jihomoravské metropole.

Již od prvního zápasu bylo jasné, že turnaj bude velmi vyrovnaný, o čemž nejlépe svědčí skutečnost, že vítězství v našem posledním zápase zaručovalo jak nám, tak i soupeři vítězný pohár, zatímco prohra pro oba týmy znamenala odjezd bez medailí.

Kluci totiž hned na úvod turnaje ztratili po remíze s týmem Tábora první bod, a to i přesto, že se jim hned 6x podařilo rozvlnit síť za zády gólmana soupeře. Ve druhém zápase proti domácímu Motoru již obranou činnost výrazně zlepšili a to jim přineslo vítězství 7:3.

V prvním nedělním zápase proti Jihlavě byla sice energie v týmu opět výborná a herní nasazení maximální, ale střelecké štěstí se k nám tentokrát obrátilo zády, díky čemuž utkání skončilo smolnou porážkou 1:2. A pak už to bylo, kdo s koho. Kluci věděli, že pokud ještě mají mít šanci na zlatý pohár, pak již nesmí klopýtnout.

V posledních dvou zápasech proto ze sebe vydali naprosté maximum a pod vedením trenérů Tomáše Kucharčíka a Tomáše Chludila nejprve vybojovali vítězství nad severomoravským mistrem Třincem 8:3 a v posledním zápase, kdy šlo již o všechno, porazili tým Komety Brno 6:2!

Do Prahy si tak odvezli turnajové vítězství s celkovým skóre 28:16, které nakonec lépe než konečný bodový zisk dokumentovalo jejich výkonnostní převahu nad ostatními soupeři. Věříme, že jejich úspěšný start v přípravných zápasech a turnajích bude pokračovat i v nové ligové sezóně.



Autor Lucie Nestrašilová
Nepřehlédněte
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video