Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
14. září 2017

Junioři mají před sebou dlouhé cesty, starší dorost čeká derby

Nejlépe se během prvního hracího víkendu dařilo staršímu dorostu, který doma po bitvě podlehl Mladé Boleslavi po prodloužení a následně si poradil s Letci z Letňan. Na dobrý úvod budou slávisté navazovat proti Liberci a Spartě. Junioři pak potřebují probudit střelce, o což se budou snažit v Brně a v Jihlavě. Papírově slabší soupeře má v programu mladší dorostenci. Ti zavítají na led Ústí a doma přivítají PZ Kladno.

Junioři

15. 9., HC Kometa Brno – HC Slavia Praha

Brňané mají po prvních dvou kolech na kontě šest bodů, které zvládli nastřádat ve venkovních zápasech v Litvínově a Chomutově. V nich soupeře vždy přestříleli o jednu branku. Z jejich výsledků jasně vyplývá, že je Brno z pohledu výkonnosti odhodlané navázat na minulý ročník, kdy skončilo pouhé 3 body za první příčkou.

Dosavadní skóre moravské týmu, jenž dal ve dvou duelech devět gólů, dává tušit, že slávistická obrana bude mít ve vzájemném utkání hodně práce. Naopak pro útočníky je to výzva nezůstat střelecky o krok zpět!

16. 9., HC Dukla Jihlava – HC Slavia Praha

Ve stejných městech, tedy v zápase s Vervou a proti Pirátům, se představili i hokejisté Jihlavy. Oba zápasy dotáhli do prodloužení a druhý duel v Chomutově dokonce do vítězných samostatných nájezdů. Jihlava se tedy zdá být týmem, který bude urputně bojovat až do konce.

Nicméně ani sešívaní nejsou typ mužstva, který by nevěřil v dobrý konec. Posledních pět minut duelu se Zlínem, kdy červenobílí bušili do svatyně ševců, aby zvrátili výsledek, je toho jasným důkazem.

Starší dorost

15. 9., HC Slavia Praha – Bílí Tygři Liberec

Sedm. Tolik branek nasázela Sparta, která si proti Letňanům slušně zastřílela. Radost z úvodního vítězství však vydržela pouze do druhého dne, kdy sparťanům stejný počet gólů nadělil Liberec. A právě Tygři budou dalším soupeřem sešívaných. Slávisté budou v pátek ve vzájemném duelu hájit průběžnou první příčku. Liberec však má odehráno o jedno utkání méně.

16. 9., HC Sparta Praha - HC Slavia Praha

V sobotu čeká starší dorost derby. Sparťanské výkony jsou ale zatím jako den a noc. Nicméně je jasné, že slávisty čeká zajímavý zápas. Naváže Jaroslav Brož na své 3 zásahy nebo mu někdo v produktivitě pomůže? Do duelů proti odvěkému rivalovi se červenobílí dokážou vždy skvěle nehecovat. Pomohou jim dobré výkony i větší motivace k vítězství?

Mladší dorost

14. 9., HC Ústí nad Labem – HC Slavia Praha

Vstup do sezóny se Ústí příliš nevydařil, na ledě Litvínova prohrál celkem jasně o šest branek, a tak je stejně jako Slavia bez bodu. Sešívaní mají za sebou duel s Karlovými Vary, velká snaha vyrovnat ovšem nebyla úspěšná a Energie si nakonec vedení pohlídala.

16. 9., HC Slavia Praha – PZ Kladno

Dalším soupeřem slávistického mladšího dorostu bude PZ Kladno, které schytalo v úvodním zápase debakl. V Plzni bylo celé utkání horším týmem a domů si nakonec odvezlo dvanáctigólový příděl. Převahu plzeňského celku navíc podtrhuje drtivá převaha ve střelbě. Západočeši totiž za šedesát minut vyslali čtyřiaosmdesát střel a na vlastního brankáře propustili jen čtyři pokusy soupeře.

Autor David Mencl, Lukáš Vacek
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více