Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
16. listopadu 2017

Začíná II. charitativní týden WSM ligy, pomozte i vy!

Slavia se stejně jako v loňském roce zapojí do Charitativního týdne WSM ligy. Unikátní akce, která proběhne v týdnu od 20. do 26. listopadu 2017, se účastní všechny týmy WSM ligy, jež tak společně pomohou dobré věci. Výtěžek z druhého ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí. Dárečky získané ze sbírky při domácích zápasech Slavie pak hráči rozdají v jednom z pražských Klokánků a dětském domově v Dolních Počernicích. Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Po charitativní sbírce na stadionu se děti z pražského Klokánku mohly v loňském roce těšit z velkého množství hraček a různých dárků. Ty jim navíc v předvánočním čase předali hráči A-týmu. Díky charitativní aukci hokejových relikvií a zážitků navíc přibylo na konto projektu Klokánek více než 50 tisic korun. Stejná akce se napříč WSM ligou chystá i letos. Zcela dobrovolně se do ní zapojí všechna mužstva soutěže. Pojďte také přispět na dobrou věc. A jakým způsobem můžete pomoci?

  • Sbírka na stadionech - Máte doma starší hračky, knížky nebo nepotřebné pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost? Přineste je na domácí zápasy 22. a 26. 11. 2017, kde budou u vstupu pro tyto účely připraveny speciální boxy. Po skončení zápasu 22.11 s Litoměřicemi můžete vhodit dárky i na ledovou plochu. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoct, můžete přinést balení plenek, vlhčené ubrousky, dětské hygienické potřeby nebo pastelky či fixy a jakékoliv školní potřeby. I sebemenší drobnost se dětem bude hodit. Dárečky, které se vyberou, za vás pak hráči Slavie odvezou dětem z Klokánku a dětského domova v Dolní Počernicích.

  • Charitativní aukce - V rámci Charitativního týdne bude v pondělí 20. 11. spuštěna internetová aukce hokejových relikvií a zážitků. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Na aukci se můžete podívat na stránce Sportovniaukce.cz . A na jaké slávistické předměty se v aukci můžete těšit?
    • Hraný slávistický dres Ondřeje Kopty podepsaný všemi hráči
    • Slávistické tričko podepsané všemi hráči
    • Slávistická kšiltovka podepsaná všemi hráči
    Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více