Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
8. prosince 2017

Pavel Kolařík s Jiřím Drtinou předali dárky dětem z Klokánku

Desítky plyšáků, autíček a jiných hraček. Knížky, pastelky, sešity a spousta dalších krásných dárků. Slávističtí fanoušci se stejně jako loni zúčastnili charitativní sbírky pro pražský Klokánek a na domácí zápasy s Litoměřicemi a Havířovem přinesli řadu potřebných věcí. Ty ve čtvrtek předala v Klokánku Hostivice dvojice hráčů Pavel Kolařík a Jiří Drtina.

Slavia se stejně jako v loňském roce zapojila do Charitativního týdne WSM ligy, který se konal v závěru listopadu. Při dvou utkáních na domácím stadionu mohli fanoušci přinést plyšáky, knížky či hygienické potřeby a udělat tak předvánoční radost dětem z Klokánku.

Jiří Drtina i Pavel Kolařík si s dětmi skvěle rozuměli.

Po duelech s Litoměřicemi a Havířovem se tak v Edenu shromáždily desítky skvělých dárků. Část z nich teprve poputuje do dětského domova v Dolních Počernicích, část však už byla věnována do Klokánku Hostivice.

Dětem ale neudělaly ve čtvrtečním odpoledni radost jenom plyšáci, ale také zajímavá návštěva. Pytle s hračkami totiž přivezli samotní hráči - Pavel Kolařík a Jiří Drtina, kteří si tak zahráli na předčasného Ježíška.

Děti měly ze spousty dárků velkou radost.

Sešívaní matadoři se dočkali moc příjemného přivítání. A pak už jen mohli sledovat, jak se děti vrhly pod stromeček a vybíraly pro sebe co nejlepší dárek.

S prázdnou ale neodešli ani oni. Děti pro hosty vyrobily roztomilá vánoční přáníčka. V Hostivicích strávili hráči více než hodinu a po celou dobu se všichni skvěle bavili.

Další vánoční dárek čeká děti v podobě finanční pomoci. V benefiční aukci, jež probíhala jako další součást Charitativního týdne a do níž se zapojily všechny kluby, se vybralo 48 605 Kč. Ty poputují rovněž na projekt Klokánek, organizace ho rozdělí mezi všechna zařízení po celé republice.

Slávisté do aukce věnovali podepsaný dres, tričko nebo čepici a přispěli tak na dobrou věc dvojnásobnou měrou. Všem sešívaným fanouškům, kteří jakýmkoliv způsobem přispěli, tak patří poklona a velký dík.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více