Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
15.3.2018

Na závěr sezóny vítězně, mladší dorost přetlačil Ústí

C20, čtvrtek 15.3.2018, Ústí nad Labem - Slavia
Ústí nad Labem
4:6
1:1, 1:1, 2:4
Slavia

Branky a nahrávky: 19. Špaček (Tot, Tomšík), 31. Bauer (Krocker), 51. Tomšík (Costa), 60. Bauer (Tot, Pavlíček) – 12. Martinec, 28. Jágr (Martinec, Labuzík), 51. Míšek (Jágr, Martinec), 56. Martinec (Míšek, Kluch), 59. Martinec (Labuzík, Jágr), 60. Jágr (Palát, Janura). Rozhodčí: Luczków – Michajličenko, Janíček. Vyloučení: 4:5. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 43. Střely na branku: 33:61. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2, 3:5, 4:5, 4:6.

Sestavy

Ústí nad Labem

Haspra – Tomšík, Vlach, Filip, Kylíšek – Krocker, Bauer, Tot, Špaček, Costa, Pavlíček, Hampl

Slavia

J. Němeček (31. Janura) – Hrdlička, Čech, Stejskal, Srdínko, Vymětal, Kluch, Palát – Svoboda, Sarkisjanc, Martinec, Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Slavíček, Jágr

Mladším dorostencům jako první kategorii ve čtvrtek skončila sezóna. Na ledě Ústí nad Labem předvedli bojovný výkon a letošní ročník zakončili výhrou. Slávisté navíc dosáhli na hranici sta vstřelených branek, jubilejní stou si připsal kapitán Patrik Martinec, který zároveň v utkání dovršil hattrick.

V první části se sešívaným dařilo a díky střelecké převaze byli blíž vstřelení vedoucí trefu. Přestože se museli třikrát bránit v oslabení, nakonec v jedné početní nevýhodě i skórovali. Napadající Patrik Martinec zachytil rozehrávku brankáře zpoza branky a nadvakrát protlačil kotouč za rychle se vracejícího gólmana.

Červenobílí se nakonec z vedení neradovali příliš dlouho. Ještě v první periodě vystřelil z levého kruhu Tot, Němečkovi kotouč vypadl z výstroje, čehož si jako první všiml Jiří Špaček. Ten se rychle vrhl po volném puku a doklepl ho do odkryté klece.

Úvodní polovinu druhého dějství sehráli Pražané převážně v pásmu soupeře díky přesilovým hrám. Dlouho to vypadalo, že se prosadit nedokáží, při početní převaze v pěti proti třem se to ale povedlo. Nahození Paláta vrátil před branku Labuzík, volný Martinec pak ještě vylepšil pozici pro Vojtěcha Jágra, který už neměl problém trefit klec.

Ani tentokrát ovšem náskok hostům dlouho nevydržel, v 31. minutě se totiž k puku dostal Patrik Bauer a z těžkého úhlu se o vzdálenější tyčku trefil parádně. To nejzajímavější z posledního kola nadstavby ale teprve mělo přijít.

V 51. minutě přišla přesilovka pro domácí, ze které se znovu měnilo skóre. Costa našel na modré čáře Pavla Tomšíka, jehož rána sice ještě byla lehce tečována, za Januru ale stejně zapadla. Ani ne o minutu později se prosadil i druhý sešívaný útok, když puk do sítě dostal Robin Míšek a bylo znovu srovnáno.

Pět minut před koncem rozjel rychlou akci Kluch, který našel na levém křídle Míška. Ten si v pravý čas všiml Patrika Martince, který se protáhl mezi obránci a po rychlé kličce do bekhendu překonal ústeckého gólmana.

V 59. minutě se domácí rozhodli pro hru v šesti, příliš se jim ale nepovedla. Kotouč vybojoval Jágr, který přes Labuzíka přihrál Patriku Martincovi a ten ranou do opuštěné klece zkompletoval hattrick. Zároveň šlo o 100. gól sešívaných v sezóně.

Do konce duelu nakonec padli branky ještě na obou stranách. Nejdříve ještě snížil z dorážky Patrik Bauer, zápas i celou sezónu pak uzavřel bekhendovou střelou do prázdné branky Vojtěch Jágr.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více