Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
21. června 2018

Staň se součástí týmu! Slavia hledá nové redaktory

Přinášíme zajímavou výzvu pro fanoušky Slavie, kteří se chtějí podílet na chodu klubu. Hledáme do svých řad nové redaktory oficiálního webu hc-slavia.cz. Pokud vás baví psát, ovládáte český jazyk a chtěli byste se třeba naučit také pracovat s videem, neváhejte nás kontaktovat. Tato příležitost je vhodná hlavě pro mladé studenty, kteří chtějí získat zkušenosti z atraktivního hokejového prostředí. Práce může sloužit jako ideální vstupenka do světa sportovních médií.

Vaší náplní práce bude psaní článků o Slavii, online přenosů a také rozhovory s hráči i trenéry po zápasech. Součástí redakční činnosti je také práce s videem. Vše provází exkluzivní náhled za oponu hokejového prostředí.

Práce v redakci Slavie může sloužit jako brigáda hlavně pro studenty s následnou možností kariérního růstu v různých oblastech sportovního a mediálního prostředí.

Pokud vás zdobí pracovitost, spolehlivost, disponujete hokejovými znalostmi, vyznáte se v českém jazyce a máte cit k psanému projevu, ozvěte se nám pro více informací písemně do 10. července na e-mail jakub.slunecko@esports.cz.

Do předmětu napište REDAKCE SLAVIE a ke zprávě pak připojte Váš životopis. Pokud máte už s podobnou prací zkušenosti, tak uvítáme i ukázky Vašich článků nebo dalších mediálních výtvorů.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více