Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
16. října 2018

Moment zápasu: Najmanův gól přímo z buly

Běžela 38. minuta zápasu proti Benátkám nad Jizerou. Sešívaní tlačili svého soupeře, ale stav byl nerozhodný. V tu chvíli se ovšem Ondřeji Najmanovi povedl zajímavý kousek, když se prosadil rovnou z buly, a svým gólem nasměroval Slavii k vítězství a desátému bodovému zisku v řadě. PODÍVEJTE SE NA JEHO GÓL UVNITŘ ČLÁNKU!

"Byl jsem na vhazování a naplánoval jsem, že to zkusím hned po buly," líčil po utkání dvacetiletý útočník, který ve Slavii působí formou střídavých startů z Mladé Boleslavi.

"Snažím se to zkoušet takhle alespoň jednou každý zápas, ale vyjde to tak jednou z tisíce," smál se Najman po zápase. Tentokrát mu ovšem jeho kousek vyšel a Slavii poslala jeho trefa poprvé v zápase do vedení, které už sešívaní do konce zápasu nepustili.

Šikovný centr má po čtyřech zápasech na kontě dvě branky a jednu asistenci. Pondělní zápas pro něj byl pikantní, protože nastoupil poprvé v kariéře proti svému bratrovi Adamovi.

Přijďte se podívat na naše zápasy do Edenu a podobné akce můžete vidět naživo! V domácím prostředí jsme vyhráli už pět zápasů v řadě, a v tom dalším nás čeká lídr tabulky z Českých Budějovic. Už ve středu 24. října od 18:00.

Vstupenky na domácí zápasy Slavie si můžete koupit ONLINE na webu, na všech terminálech Sazky v celé České republice nebo před utkáním na pokladnách zimního stadionu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více