Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
6. listopadu 2018

Na tři zápasy za cenu dvou! Zvýhodněný balíček v prodeji

Využijte možnosti zakoupit si zvýhodněný balíček tří vstupenek za cenu dvou na nadcházející trojici domácích utkání Chance ligy a přijďte podpořit Slavii v bojích o důležité body.

V Edenu postupně přivítáme Havířov, Třebíč a Frýdek Místek, cena balíčku na tato tři utkání je 240 Kč při nákupu vstupenek na sezení a 160 Kč při nákupu vstupenek na stání.

Balíček je v prodeji buď ONLINE nebo si jej můžete zakoupit před zápasem s Havířovem na pokladnách zimního stadionu v Edenu.

Sešívaní mají na domácím ledě formu. Po dvou neúspěšných zápasech v úvodu sezony dokázali na svém stadionu bodovat už v sedmi zápasech v řadě. O natažení šňůry budou hrát v pondělí 12. listopadu od 18:00 proti Havířovu, utkání s Třebíčí se hraje v sobotu 17. listopadu od 15:00 a Frýdek-Místek přivítáme ve středu 21. listopadu od 18:00.

Těšíme se na vás!

Autor Klub
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více