Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
19. listopadu 2018

Začíná III. charitativní týden Chance ligy! Zapojte se i vy

Slavia se stejně jako v loňském roce zapojí do Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která proběhne v týdnu od 24. listopadu do 1. prosince 2018, se účastní všechny týmy Chance ligy, jež tak společně pomohou dobré věci. Výtěžek ze třetího ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí. Dárečky získané ze sbírky při domácích zápasech Slavie pak hráči rozdají v jednom z pražských Klokánků. Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Po charitativní sbírce na stadionu se děti z pražského Klokánku mohly v loňském roce těšit z velkého množství hraček a různých dárků. Ty jim navíc v předvánočním čase předali hráči A-týmu.

Pozvánka na letošní ročník Charitativního týdne.

Díky charitativní aukci hokejových relikvií a zážitků navíc přibylo na konto projektu Klokánek takřka 50 tisíc korun. Stejná akce se napříč Chance ligou chystá i letos. Zcela dobrovolně se do ní zapojí všechna mužstva soutěže. Pojďte také přispět na dobrou věc. A jakým způsobem můžete pomoci?

Sbírka na stadionech

Máte doma starší hračky, knížky nebo nepotřebné pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost? Přineste je na domácí zápasy 26. 11 a 1. 12. 2018, kde budou u vstupu pro tyto účely připraveny speciální boxy. Po skončení zápasu s Jihlavou můžete vhodit plyšáky i na ledovou plochu. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoct, můžete přinést balení plenek, vlhčené ubrousky, dětské hygienické potřeby nebo pastelky či fixy a jakékoliv školní potřeby. I sebemenší drobnost se dětem bude hodit. Dárečky, které se vyberou, za vás pak hráči Slavie odvezou dětem z Klokánku.

Charitativní aukce

V rámci Charitativního týdne bude v sobotu 24. 11. spuštěna internetová aukce hokejových relikvií a zážitků. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Výtěžek z vydražení dresu Kadaně naopak půjde Na aukci se můžete podívat na stránce Sportovniaukce.cz . A na jaké slávistické předměty se v aukci můžete těšit?

Hraný slávistický dres Lukáše Krejčíka ze sezony 2017/2018 (na požádání i s podpisy všech hráčů současného A týmu)

Slávistické tričko podepsané všemi hráči

Slávistický puk z letošní sezony podepsaný vybraným hráče A týmu

Unikátní slávistický charitativní kalendář s pejsky na rok 2019 s podpisy všech hráčů současného A týmu

Zážitek v podobě účasti na tréninku A týmu včetně focení s hráči či návštěvy kabiny a zázemí

Neváhejte a zapojte se. Pro více informací sledujte web i naše sociální sítě. A pokud nemůžete nic přinést nebo se Vám v aukci nic nezalíbí, určitě dorazte na obě domácí utkání Slavie. Společnost Chance slíbila, že za každého fanouška, který v rámci Charitativního týdne přijde na stadion, věnuje na konto Klokánku 1 Kč. A pokud bude návštěvnost vysoká, mohou se děti těšit na další hezký příspěvek.

Autor Martina Kramerová
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více