Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
19.1.2019

Dorost podlehl ve vyrovnaném duelu Litvínovu

A9, sobota 19.1.2019, Litvínov - Slavia
Litvínov
3:1
1:1, 0:0, 2:0 - N 0:1
Slavia

Branky a nahrávky: 4. Slavík (Brouček, Krocker), 58. Slavík (Skuhrovec), 60. Brouček – 7. Slavíček, 63. Hofmann (Malínek, Čech). Rozhodčí: Němec - Kokrment, Dyršmíd. Vyloučení: 2:6. Využití: 0:1. Diváci: 124. Střely na branku: 40:27. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

Sestavy

Litvínov

Čermák (Ešler) – Minařík, Werner, Cimrman, Hocelík, Kuchař, Hora – Beran, Dej, Šikl, Adámek, Kočárek, Vopat, Postl, Slavík, Brouček, Krocker, Skuhrovec.

Slavia

Pittr (Vávra) – Dráb, Čech, Stejskal, Srdínko, Svoboda M., Hrdlička – Svoboda J., Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček, Skoupý, Hofmann, Hradil, Vlasák, Rulc, Krásný, Vymětal.

Tak to je velká škoda! Sešívaní dorostenci byli stejně starým litvínovským hokejistům vyrovnaným soupeřem. Slávisté bohužel ztratili koncovku zápasu a prohráli o dvě branky. Náplast na porážku znamenal alespoň bod z nadstavbového prodloužení. Ten zajistil svou trefou Jakub Hofmann. Slavia se tak ze severu Čech nevrací s prázdnou.

Slávisté nezachytili samotný začátek a brzy inkasovali. Na počátku čtvrté minuty se pokusil o nahození před branku Brouček, jeho pokus si našel před brankou Marek Slavík a pohotově doklepl kotouč mezi betony sešívaného brankáře Pittra.

Mladíky z Edenu to ale dlouho mrzet nemuselo, jelikož na konci sedmé minuty vyrovnali. Po faulu Vopata stačili Šimonu Slavíčkovi pouze čtyři vteřiny na to, aby červenobílí využili přesilovku, rychlá střela od modré čáry byla pro Čermáka nechytatelná - 1:1.

V patnácté minutě mohla jít Slavia do vedení, ale pokusy Stejskala a Vlasáka zneutralizoval výbornými zásahy Čermák v brance Litvínova. Následné dlouhé minuty bez šance diváky příliš nenadchnuli.

Až na začátku třetí periody docílili branky domácí, konkrétně to byl Slavík, ale podle sudího si počínal nedovoleně, takže branka logicky nemohla být uznána.

Pražanům bohužel ale nevyšla závěrečná pasáž třetí dvacetiminutovky. Po sérii dorážek v osmapadesáté minutě propálil Pittra z mezikruží Marek Slavík a přiblížil vítězství na stranu Severočechů. To potvrdil ještě v poslední minutě skórující Dominik Brouček, který se trefil do prázdné klece.

Nadstavba ale slávistům vyšla. V čase 62:48 se po přihrávce rychlého Malínka prosadil Jakub Hofmann. Dorostenci si tak odvezli z Litvínova bod.

Autor Martin Kamenik
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více