Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
9. května 2019

Chance liga se bude hrát novým systémem

Výkonný výbor Českého hokeje rozhodl o nové podobě systému Chance ligy pro sezonu 2019/20. Oproti loňsku přibydou dva zápasy, vrací se předkolo a o vítězi ligy a postupujícím do extraligy rozhodne finálová série play-off.

Zásadní změnou je také rozdělení týmů na dvě skupiny po třiceti odehraných zápasech. V první části bude hrát každý s každým systémem doma - venku, po rozdělení se pak utkají čtyřkolově týmy umístěné na 1. - 8. místě a stejným způsobem celky na 9. - 16. místě.

Do čtvrtfinále postupují přímo mužstva, která se po 58 kolech umístí na 1. - 6. místě. Týmy, které obsadí 7. - 10. příčku, budou hrát předkolo. Do něj tak mají šanci postoupit dva kluby ze spodní části.

Z druhé nejvyšší soutěže se podobně jako v předchozích letech ani letos nesestupuje. Nováčky soutěže jsou Sokolov, který si vybojoval postup ze 2. ligy, a Chomutov, jenž spadl do Chance ligy po neúspěšné baráži.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více