Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ROZHOVORY
15. prosince 2003

Stromeček bude, dárky možná

Nejen o NHL, extralize či loňském play-off, ale také o prodávání zápasů a blížících se Vánocích jsme si povídali s Petrem Kadlecem. V podstatě v dobrém vzpomíná obránce se sedmičkou na zádech na slavnou NHL, byť nakonec za mořem neodehrál ani jeden přípravný zápas. "Mně se tam docela líbilo, ale já jsem se asi nelíbil jim," říká v rozhovoru. Přesto na nejuznávanější hokejovou soutěž světa nezanevřel. Když už nic jiného, alespoň se tam zdokonalil v angličtině. A jak říká, pokud by se znovu naskytla příležitost, neváhal by. "Zkusil bych to klidně znovu," tvrdí v odpovědi na jeden z 103 dotazů, které jste mu prostřednictvím oficiálních webových stránek položili.

Nejvíce dotazů se pochopitelně točilo kolem loňského hokejového finále play off. "Bylo to super," vzpomíná navrátilec ze zámoří, který ale do týmu přišel v době, kdy se mu nedařilo. Petr Kadlec se také přiznal, jak moc jemu i týmu chybí obránce Jan Hejda. "Chybí hodně a nejenom mně, ale celému mužstvu." Řeč také přišla na diváky. "Škoda, že jich nechodí více," povzdechl si. "Myslím si, že to je i chyba některých klubů, že to zázemí pro fanoušky neumějí udělat takové, jaké by mělo být," tvrdí. Přesto je rád, že se najdou tací, kteří s týmem jezdí i na zápasy venku. "Je to opravdu super," dodává, "děkujeme fanouškům, že takhle jezdí."

Na otázku, zda ví něco o prodávání zápasů, reaguje odmítavě. "To jsou spekulace. Dít se to může, ale tady ve Slavii dám ruku do ohně za to, že tady nikdo zápasy neprodává." I když ve Slavii není zvykem dávat si dárky a když tak, tak jedině prý ze srandy, stromeček v kabině určitě bude. "Masér Šašek čeká, že mu asi někdo pod něj něco dá," říká dále Petr Kadlec s tím, že předvánoční nálada v mužstvu je dobrá. "Ale ta se vždycky odvíjí od výsledků a ani ne tak od toho, jestli jsou Vánoce."

Zvukový záznam

  • kadlec.wav (10 MB)

    Otázky a odpovědi

    Jak se v Americe zlepšila vaše angličtina?
    Určitě se trochu zlepšila, byl jsem tam trošku na ni odkázaný, protože jsem ji musel používat. Takže trochu jo.

    Ahojky Káco jak se ti líbilo v NHL???Co si myslíš o fanoušcích u nás???a jak vzpomínáš na finále????
    Já jsem si NHL ani nezahrál, takže ani nemůžu porovnat, jaké to je, ale jinak se mně tam docela líbilo.
    Já si myslím, že máme dobré fanoušky. Je škoda, že prostě jich nechodí více, někdy na ty zápasy. Myslím si, že to je i chyba těch některých klubů, prostě že to zázemí neumějí udělat pro ty fanoušky takové, jaké by mělo být. A finále? Úplně super. Bylo to první finále a ještě jsme navíc udělali titul, takže myslím si skvělý.

    Chtěl bych se jenom zeptat,jak je možné,že jste prohráli proti Litvínovu a ještě k tomu doma?Vždyť ten Litvínov,to jsou takoví chudáci a my jsme přece něco!-narozdíl od Sparty.Tak tohle bych chtěl jenom vědět.Pevně věřím,že ty perníkáře v sobotu porazíte!-aspoň 5:0! Hodně štěstí vám přeje váš věrný fanoušek. Jo ten zápas s tou Spartou byl super!
    Tak je to možné, každý může prohrát s každým. V tom je ten hokej, nebo vůbec sport hezký, takže se nám prostě nepovedl zápas a nechci říkat, že jsme nepodcenili Litvínov, ale prostě se nám ten zápas od začátku nepovedl a takhle to dopadlo.

    Ahoj Petře, nechtěl si být někdy raději útočníkem? Kdyby v hokeji existovala záloha, myslím že by si byl druhý Zidane, co ty na to? Jinak tvoje loňské PO proti Spartě, to byla opravdu paráda. Doufám, že je zase pěkně zaříznete:-))) Hodně štěstí nejen v hokeji přeje tvůj velký fanda.
    Já nevím, já jsem vždycky hrál obránce, asi ne. Mně se to líbí takhle.
    Kolikrát ale zajíždíš do útočného pásma a máš dobrou rozehrávku, mohl bys to zkusit…
    Stačí mně, že si ve fotbale zahraji někde jinde. Jinak děkuji moc a doufám také, že vyhrajeme.

    Ahoj Petře,zajímalo by mě, jak hodnotíš svoje "angažmá" za mořem? Jestli jsi hned věděl, že po návratu budeš hrát za Slavii? Potom by mě zajímalo,co říkáš na obranné složení řad v této sezóně a jak moc Ti při hře chybí kolega Hejda??Závěrem přeji, ať se Tobě i Slavii daří! Tvůj věrný fanoušek
    Všelijak, nechtěl bych se k tomu nějak vracet, protože jsem tam nedostal příležitost, tak jak jsem čekal. Takže těžko hodnotit, když jsem tam byl jenom na přípravný camp, takže těžko k tomu něco dodat.
    A zda budu hrát za Slavii? Určitě, věděl, protože když jsem se vracel, tak jsem mluvil s Vláďou (Růžičkou) a měl jsem smlouvu ještě tady na Slavii. Hejdič chybí hodně, a určitě nejenom mně, ale celému mužstvu, protože je skvělý obránce, a dokazuje to i na té mezinárodní scéně. A to složení těch obranných řad? Já si myslím, že máme vyrovnaný tým, že máme dobrou obranu. Jsou tam kluci, kteří umí rozehrát, já si myslím, že to je dobrý.

    Ahoj Péťo! Jsem moc ráda, že jsi se k nám do Slavie zase vrátil, i když jsem Ti moc přála, aby Ti to tam vyšlo!Chtěla jsem se Tě zeptat, jak jsi ve Slavii spokojený a s kým se nejvíc kámošíš??Děkuji moc za odpověď a přeji Ti hrozně moc úspěchů, měj se krásně pa Míša
    Ve Slavii jsem spokojený, jako v každém mužstvu, když to klape, a že bych tady měl nějakého nejlepšího kámoše, to ne, my se tady kamarádíme všichni.

    Moc jsem držel palce, aby angažmá na Floridě vyšlo, ale pak jsem byl rád, že jsi se do Slávie vrátil. Moc to potřebovala. Pokud se příští rok naskytne příležitost, zkusil bys to za mořem znovu?
    Uvažoval bych o tom. Zkusil bych to klidně.

    Ahoj, můžeš mi říct, jaký byl Radek Duda jako protihráč a jaký byl v kabině?Opravdu je takový bitkař nebo proč z něj mají všichni takový strach...Díky a ať se ti daří...
    Já si nemyslím, že je Radek nějaký bitkař, ale určitě vám každý hráč, který proti němu hrál, řekne, že je nepříjemný, prostě dokáže provokovat a nikdo ho neměl rád, když hrál proti němu, ale když byl tady, tak to byl super v pohodě kluk.

    Nazdar Káco, jak vzpomínáš na letošní play-off? A hlavně na dvojzápas ve Vsetíně? Čekali jste vůbec, že tam přijedou i fanoušci? Jo a ještě jednou díky za podpisy (po vítězném zápasu ve Vsetíně na 4:0 - u autobusu, třeba si pamatuješ, přeci jen to bylo hodně neobvyklý:-)))) Tak ať se daří a sem tam můžeš dát i nějaký ten gól:-). A klidně si můžeme zopáknout vítězné play-off:-)
    Play off bylo super, a dvojzápas ve Vsetíně, tam jsme vlastně vyhráli, a ti fanoušci? Já si myslím, že tam jezdili už tu sezonu a jsme hrozně rádi, když za námi vůbec někdo takhle přijede, protože je to opravdu super, když pak vidíte, že ti fanoušci tím žijí, že se jim to líbí, nebo že fandí, prostě se hraje lépe. Tak ten gól bych klidně mohl dát, ale jinak děkujeme fanouškům, že takhle jezdí.

    Nazdárek Petře, můžu se zeptat jak ti bylo ráno po oslavě titulu, teda u tebe spíše večer, jakmile jsi se dostal do postele? Mně bylo zle, ale klidně si to příští rok zopakuji, tak doufám že mi to umožníte, byla to parádní párty!!! Díky a hodně úspěchů hlavně ve Slavii!!!
    Jak mně bylo večer? Já si myslím, že to nebylo zase tak špatné, vím, že jsme večer šli znovu, takže zase tak hrozný to být nemohlo.

    Jste můj nejoblíbenější hráč Slavie, když nastupují Slavisti na led, hledám číslo 7!!!!! A proč se ti nelíbilo na Floridě !!!!!!!!!!!!??????????
    Proč nelíbilo? Mně se tam docela líbilo, ale já jsem se zase nelíbil jim, takže…, trenérovi jsem se nelíbil.

    Ahoj Káco, chci se zeptat, jak se ti hraje s novým parťákem v obraně? Jak bys porovnal spolupráci s ním a v minulé sezoně s Honzou Hejdou? A myslíš si, že současná Slavia má na obhajobu loňského titulu? Diky a přeji hodně úspěchů.
    My se tam tak nějak točíme, buď s Pojkym (Pojkarem), nebo se Stáňou (Staňkem), to jsou mladí kluci, mně se s nimi hraje docela dobře. A porovnání s Honzou Hejdou? To se nedá srovnat. S Honzou Hejdou jsme spolu hráli už asi tři roky, takže tam jsme byli sehraní, já jsem věděl, co udělá, on věděl, co udělám já, takže tam jsme to někdy hráli poslepu, to určitě byla výhoda. Ale ta spolupráce je myslím si dobrá i teď. A pokud jde o obhajobu titulu, určitě, já myslím, že jo.

    Čau, tak co říkáš na tu prohru s Pardubkama? To jste docela nedali, co? No, očividně vám už k titulu nic nepomůže. Ale mám pro tebe dobrou zprávu: Budete druhý, finále s HC Moeller Pardubice prohrajete 1:4 na zápasy, Adam bude mít 5 nul... Alespoň druhý místo, taky hezký ne? Jo, a nebrečte nám potom v Duhovce moc, prosím.
    Já nevím, já myslím, že nebudeme druzí my, ani Pardubice, protože Pardubice se do toho finále ani nedostanou.

    Nazdar Káco, tak jak jde život?
    Je to skvělý.
    Já využiji této otázky na dotaz na tvůj zdravotní stav. Přece jenom jsi teď vynechal pár zápasů… (rozhovor s Petrem Kadlecem se uskutečnil v pátek 5. 12., tedy v době, kdy Petr pro zranění ještě nehrál)
    Tak, teď už se to lepší. Ramena jsou přece jenom choulostivější, nechci vlítnout na led třeba jako Franta Kučera, jak se mu to stalo. Takže se trochu bojím, abych to nějak neuspěchal. Takže je to dobré, lepší se to a už jsem i trénoval, takže v nejbližší době bych měl hrát.

    Vyhrajete zase titul?
    Vyhrajeme!

    Zdravím Petře, mám jenom jednu otázku, jak se Vám hraje v obranné dvojici buď s Pojkarem nebo se Staňkem?? Oba jsou to mladí beci, ale kupí spoustu chyb, co vy na to?? Díky
    Já si nemyslím, že kupí spoustu chyb. Jsou to dobří beci, svoje si odehrají a oni se vyhrají a budou to dobří beci, oba.

    Co Tě nejvíc nadchlo a co Tě naopak nejvíc zklamalo?Jaký byl tvůj hokejový vzor?Líbí se ti hra Nicklase Lidstroma z Detroitu,který je (podle mého) nejlepší bek NHL?
    Zklamala mě Florida, trošku, že to nevyšlo, ale neřekl bych, že by to bylo zklamání. A jestli mě něco nadchlo nebo i zklamalo? Já to tak prostě neberu, já to beru tak, jak ten život běží.
    Takže jsi prostě takovým pohodářem?
    Nejsem, beru to tak, jak to je, myslím si, že to tak bere spousta lidí. Takže nelze vyloženě říct, že by mě něco nadchlo nebo zklamalo. Vlastně nadchlo, třeba ten titul. Já jsem neměl žádný hokejový vzor, ale když jsem šel do Slavie, do áčka, tak vlastně tady hrál Miloš Hořava, takže určitě Miloš mi dal nejvíce. A abych řekl pravdu, já NHL zase tak nesleduji, že bych se díval na ty zápasy, protože to dávají někdy v noci. Takže to zase tak nesleduji, ale vím, kdo to je a je to super bek.

    Ahoj Péťo, škoda že ti to nevyšlo na Floridě, ale jsme rádi, že tě tu máme...... Můj dotaz zní, co posloucháš za muziku a jestli nejsi ze Zahraďáku..... Dík moc a ať jsi ještě pár let nejlepší bek v lize a ať neodejdeš do Sparty.....
    Jsem ze Zahráďáku a co poslouchám za muziku? Tak já nemám moc rád nějaký ten pop nebo takovýhle věci, poslouchám trochu hip-hop, rock…

    Ahojky Péťo... Jsi opravdu jeden z nejlepších beků ELH....Rozumíš si s Romanem Málkem????? A rozuměl sis minulou sezonu s Markem Posmykem????? Jaký máš názor na Michala Vondrku???? Jinak Ti přeji hodně úspěchů a gólů. Papa :o)
    S Romanem Málkem si rozumím a Marka Posmyka už jsem znal předtím, takže to je super kluk, určitě. Michal Vondrka je mladý kluk, určitě sem zapadl dobře, prostě tady je dobrá parta.

    Ahojky Peťánku :o),mrzí mě, že jsi v NHL neměl štěstíčko, ale tady tě moc potřebujeme. Alespoň si můžeš zahrát za nároďák :o),i když to je teď dost bída. Chtěla bych se zeptat jaký jsi měl pocit,když jsi poprvé po návratu vstoupil do kabiny zpátky mezi kluky?Jo,a jak moc kamarádíš s Málindou?:o)Měj se fajn, pozdravuj kluky(hlavně Romika:o)).Moc vám držím palečky.Hlavně to nandejte těm namyšlencům z Pardubic!!!!!!!Drž se. pa
    Měl jsem dobrý pocit, sice tady to bylo takové,… v tu chvíli se prohrávalo, ale měl jsem dobrý pocit. Tak jsem viděl zase kamarády, takže dobrý pocit. A jak kamarádím s Málindou? Normálně, jako s ostatními kluky.

    Zdravím Tě,Petře. Po Tvém návratu, který jsme si upřímně všichni přáli, aniž bychom Ti to přáli. Mohl bys popsat jaký je trenér Keenan? Řeklo se a napsalo o něm dost, ale nikdy jsem neslyšel názor nějakého hráče. Věřím Ti, že se do NHL prosadíš, pokud ne za rok, tak za dva roky určitě. Možná máš nevýhodu ve výšce, ale pokud vím, tak Keenan má rád obránce mohutné, třeba se Ti to podaří někde jinde. Přeji hodně štěstí a díky za odpověď. Norbert
    Abych řekl pravdu, já už jsem to říkal někde, že Keenan tam moc nebyl, já jsem se s ním setkal snad jen párkrát, snad čtyřikrát, takže na mě působil normálním dojem, protože tréninky vedli druzí, třetí trenéři, do styku jsme přišli více s nimi.

    Ahoj Péťo, jsem velkou fanynkou Slavie a jsem ráda, že tam hraješ, protože jsi velice dobrý obránce a doufám, že neodejdeš do Ruska, nebo do Sparty či kamkoli jinam... Chtěla bych se zeptat, proč máš na drese zrovna číslo 7? Kdo je Tvůj nejlepší kámoš ve Slávce? Myslíš si, že obhájí Slávie titul? Jak si rozumíš s Romanem Málkem a Vladimírem Růžičkou? Předem moc děkuji za odpověď...Lenka :-)))
    Zatím mám smlouvu tady ve Slavii, takže zůstávám ve Slavii. Mám pocit, že jsem jako malý kluk hrával vždycky s osmičkou. A že bych měl někoho nejlepšího kámoše? Já se kamarádím se všemi. A titul? Doufám. A jestli si rozumím s Vladimírem Růžičkou? Já si myslím, že docela dobře, je to dobrý.
    I po té tvé minele v Pardubicích?
    Vláďa ten hokej hrál, takže ví, že takové věci se prostě můžou stát a že to člověk neudělal schválně. Tam asi nemá smysl na někoho řvát. Ten člověk, nebo v tomto případě já, když jsem tu chybu udělal, tak jsem věděl, že jsem ji udělal a nepotřebuji, aby mi někdo říkal, udělal jsi chybu. To vím sám. To myslím věděli všichni moc dobře.

    Máte zájem hrát ješte v NHL!Jak dlouho chcete být ve Slávce? Co trenér, je na vás hodnej:o]
    No tak zatím se daří, trenér je na nás hodný a pokud jde o NHL, klidně bych si to i zkusil ještě jednou, za ten pokus nic nedám. A jak dlouho chci hrát ve Slávce? To všechno záleží na tom, jak se dohodneme se Slávií. Ještě mám rok smlouvu, takže dokud mám smlouvu, tak jsem stále hráč Slávie a na tom se nic nemění.

    Ahoj Káco, jak bylo na Floridě? Vzpomínal jsi tam na Slávistický fanoušky? Ať se ti daří, ahojky
    Určitě jsem vzpomínal na Slavii, i na ty fanoušky, protože vlastně ten titul byl pouhé tři měsíce předtím, nebo čtyři, takže to bylo ještě v živé paměti. Takže určitě jsem na to tam vzpomínal.

    Jsi docela boreček v civilu .Moc ti fandím,ale mohl by jsi začít odpovídat na pozdrav!! Nechci aby jsi si to vyložil špatně .Jo a hraj tak, jak hraješ, protože hraješ dobře!
    Omlouvám se, že neodpovídám na pozdrav.

    Pane Kadlec několikrát jste dostal příležitost v reprezentaci a vždycky to stálo za ....., nemyslíte si, že s protěžováním Vás a Vámi podobným do reprezentace to Vladimír Růžička už opravdu přehání? Necítíte se trapně?
    Já dostanu pozvánku, takže pro mě je to čest jet na tu reprezentaci, takže ji příjmu a jedu. To nezáleží na mně.

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli když hrajete v Edenu kouknete aspoň jedním očkem směrem ke kotli nebo spíš sledujete hru?Díky za odpověď a přeji hodně úspěchů ve Slávii.
    Když se hraje, tak tam moc nekoukám, ale určitě se tam podívám, když se jede na bully, tak se kouknu.

    Ahojky Peťulko!!!!!!!!!!! Nechybí Ti v obranné dvojici Honza Hejda???Kamarádíš se s Adamem Svobodou???? Mohl by si odemně a kamarádky pozdravovat Románka a Radečka Dlouhýho????????Jo a máš moc pěkný úsměv pa pa Domča
    Určitě, trošku chybí, i když já si myslím, že teď hrajeme dobře i v obraně, ale chybí nám všem, je to dobrý hráč. A zda se kamarádím s Adamem Svobodou? Ale jo, v rámci možností, když se vidíme na těch reprezentacích, tak jo. Adam je dobrý kluk. A pozdravovat Románka a Radečka Dlouhýho určitě budu.

    Ahojky Péťo , chtěla bych se zeptat jak vycházíš s Romanem Málkem a Lukášem Hronkem. Přeji mnoho úspěchů. Díky
    Dobře s nimi vycházím.

    Ahoj Petře. Pamatuji si Tvé začátky v extralize po boku zkušeného Míly Hořavy. A pamatuji si na článek v tehdejším týdeníku Hokej, který o Tobě psal jako o velké naději, kterou "vychovává" velezkušený bek... Jak vzpomínáš na tuto souhru??? A jinak: jsi jednoznačně nejlepší bek v extralize a to již dlouhou dobu!!! A jsem rád, že ses konečně vloni dočkal patřičného ocenění! Jen tak dál... (v repre už jsi oblékl i "A" na dresu, tak to snad dotáhneš i na to kapitánské, "C"čko, přal bych Ti to!!!) S pozdravem, Viktor.
    Hrozně rád na tuto souhru vzpomínám, protože už jsem to kdysi jednou říkal, že Miloš mně dal asi nejvíce, co se té obrany týče. Takže určitě rád, byla to velká škola pro mě.

    Dostal jsi už vůbec vysvětlení, proč tě vůbec nenechali hrát za Floridu ani jeden přípravný zápas? Jaký vidíš šance, že se do NHL ještě podíváš. A jakou myslíš, že má Slávka šanci v play-off?
    Ne, nedostal, a já se ani po tom nějak nepídím, prostě se tak stalo, takže to je pro mě už uzavřená kapitola. A jaká je šance, že se do NHL podívám? Těžko říct. V play-off má Slávka určitě velkou šanci, já si myslím, že to je dobré mužstvo a že určitě bychom mohli potrápit ostatní mužstva.

    Ahoj Petře, mám dvě nehokejové otázky! Doufám, že nevadí. Jaké typy holek se ti líbí? A ještě by mě zajímalo, co děláš, když zrovna nehraješ hokej? Diky, měj se hezky a hodně štěstí! Klára
    Kombinaci chytré a hezké. A co dělám? Zajdu s kamarády, pokecám se známými.

    Zdravím Petře! Zajímalo by mě, kdyby jsi měl třeba lukrativní nabídku z Ruska, měl by jsi zájem tam hrát? A také by mě zajímalo, jak bys mohl srovnat Růžu spolu s Keenanem? Díky za odpovědi a hodně štěstí přeje Kráťa.
    To záleží na nabídce, takže to je kdyby. A Keenana s Růžou mohu těžko srovnávat, já jsem se s ním do kontaktu tolikrát nedostal, abych to mohl srovnávat.

    Ahoj Petře, líbilo se ti na Floridě? Myslíš, že by ses teď prosadil do kádru Floridy, když odešel Keenan?
    Tak na Floridě se mi líbilo a jestli bych se tam teď prosadil, tak to je těžká otázka, to já nemůžu vědět, ale určitě bych se o to porval.

    Ahoj Petře, přeji moc úspěchů Tobě i celému týmu. Chtěla bych se zeptat, jak se díváš na turnaje Euro hockey tour? Nejsou 4 turnaje během roku přece jen moc? Jezdíš tam vždy rád, nebo bys raději někdy odpočíval a nějaký ten turnaj vynechal? Jsi pro změnu systému celého turnaje? Děkuji moc za odpověď. Měj se hezky. Martina
    Já si myslím, že to je moc, prostě, že ta sezona trvá nějakých sedm měsíců nebo kolik, a do toho je čtyřikrát Euro hockey tour a ještě jedno mistrovství. I těch lidí, jak se bavím se známými, se na to moc nedívá, protože tam hrají pořád ta samá mužstva proti sobě. Je to vlastně stále dokola, takže já si myslím, že toho je moc. Jinak jsem vždycky rád, když mohu jet na repre, ale někdy fakt ta únava už je velká. Třeba minulý rok jsme kolikrát hráli na čtyři beky, vlastně bylo play-off a když se sečtou všechny ty zápasy, tak je to ohromné množství. Takže někdy je člověk opravdu unavený, ale jezdím tam vždycky rád.
    A systém turnaje a jeho změna?
    Jsem pro změnu.

    Zdravím, chtěla jsem se jen zeptat jak vzpomínáte na loňské finále, jestli to bylo to nejhezčí, co jste v hokeji zažil a co jste říkal příjezdu do Edenu po posledním zápase. Jinak přeji hodně zdraví a spoustu vyhraných zápasů.
    Určitě to bylo to nejhezčí, co jsem zažil. Vyhráli jsme finále, že jo? A příjezd do Edenu? To bylo fantastické, prostě těch fanoušků tady. My jsme s tím ani nepočítali a nečekali jsme to a bylo to docela nádherné.

    Ahoj Petře, zajímalo by mě jestli máš čas na čtení - jestli ano - pak jaké knihy si vybíráš. Popřípadě jaký je Tvůj oblíbený film! Jinak Ti přeji samozřejmě hodně úspěchů v hokeji i osobním životě!
    Sem tam si něco přečtu a zrovna teď, čistě náhodou, ne že bych nějak setsakra četl, ale teď náhodou čtu knížku od Irwina Welsch. Takže občas něco přečtu. A film? Oblíbený film? To se stále mění, vždycky se mi chvíli nějaký líbí, teď momentálně … (přemýšlí), teď jsem dlouho nebyl v kině, ale například Kill Bill, to se mi docela líbilo.

    Čau Petře,chci se zeptat,jestli se ještě vrátíš do NHL. Doufám že ne, protože bys SLÁVII moc chyběl
    Nevím, uvidíme.

    Ahoj, mě by zajímalo jestli kouříš??????
    Ne.

    Ahoj Petíku, jaký je tvůj názor na Spartu?
    Je to dobré mužstvo, kvalitní, vždycky patřilo ke špičce a myslím si, že letos budou opět dobří.

    Máš v plánu hrát na mistrovství světa 2004 v Praze?
    Já si takhle věci neplánuji, to záleží na trenérech a myslím si, že tenhle rok to bude hodně těžké, protože všichni kluci z NHL se budou chtít ukázat v Praze.

    Ahoj Káco.Jsi vynikající bek.Na oslavách titulu jsi byl vždy s cigaretou. Kouříš? Jestli ano, tak kolik? Děkuji. Kuba
    Nekouřím, to byly oslavy titulu, takže tam určitě proběhly i nějaké ty neřesti.

    Ahoj Petře, chtěl bych se zeptat, jaká je asi atmosféra v kabině před zápasem, třeba s Pardubicemi nebo se Spartou, dík a přeji hodně štěstí a doufám v obhájení titulu!!
    Já si myslím, že dobrá, že je bojovná nálada a všichni se na ten zápas těší. Hlavně se připravit, ale vždycky je ta nálada bojovná. Speciálně s tou Spartou je to o něco vyhecovanější, protože přece jenom je to derby.

    Ahoj Péťo,co se stalo ,ze ses vrátil zpátky do Slavie?????? a co říkáš na Radka Dudu? Že není tak špatný JAK SE O NĚM PÍŠE,NEBO PSALO???? a jak ti chybí v obraně Honza Hejda????
    Nedostal jsem šanci, takže jsem se vrátil zpátky, než hrát na farmě, tak jsem se radši vrátil do Slavie. A co říkám na Radka Dudu? Je to dobrý kluk, prostě je to takový blázen, ale v tom dobrém slova smyslu.

    Čau Petře,myslíš si že v této sezóně vyhraje Slavia titul? A komu fandíš ve fotbale? A kdo je tvůj vzor?
    Já doufám, že ano. Ve fotbale fandím Slavii, já jsem prostě tady z toho Zahraďáku, z Vršovic, takže fandím Slavii. Jak už jsem říkal, neměl jsem žádný hokejový vzor.

    Zdravím Káco, měl bych tři otázky: 1) v dotazníku tady na webu si uváděl jako svůj největší hokejový zážitek rozhodující proměněný nájezd, který tenkrát posunul Plzeň do semifinále. Tuším správně, když řeknu, že titul se Slavií to o hodně, ale o hoooodně překonal? :o))))
    Určitě, o hodně.
    2) další dotaz směřuje na Hejdiče - už to tady proběhlo níže, byli jste na sebe zvyklí, asi ti na ledě chybí co? a co mimo něj? :-)
    Byli jsme na sebe zvyklí, takže mi tam chybí. Prostě se mi s ním dobře hrálo, byl jsem na něj zvyklý a takže trošku chybí. A mimo led? Tak určitě chybí, při společných akcích. Hejdič byl super kluk, byla s ním sranda.
    Doufám, že to nepletu - někdy nedávno myslím Hejdič prohlásil, jen tak ze srandy a z hecu :-), že ti dal svojí fotku, aby ti nebylo smutno a mohl si se na ní koukat, že prý jí máš vylepenou nad postelí?:-). A naopak že tvojí nechtěl, ještě to nějak komentoval:-) Tak bych se chtěl zeptat, jak to doopravdy je?:-)
    Fotku mi možná dal, ale nad postelí ji vylepenou nemám. Ale pokud já vím, tak on má nějakou mojí voňavou kartičku, kterou má vylepenou nebo pověšenou někde v šatně. Ne, ono to bude asi naopak On mi žádnou fotku nedal, ale má moji, s nějakou vůní, hrozně to tedy smrdí, a má to tam někde určitě vylepené.
    3) a na závěr, jak by se ti líbilo označení "agent 007", dle oblíbené sedmičky:o), nebo-li jsi fanda bondovek? :-)
    Ale jo, mně se líbí, hlavně ty staré se mi líbí, je to taková klasika.

    Čau,byl bych rád kdybys mi odpověděl na všechny otázky. Protože ve všech dotaznících většina odpovědí na otázky není. Na otázky na tebe jsem se těšil. V otázce na to, kam bys jel na dovolenou jsi uvedl Jamajku. Proč? Že by záhadná magie místního zemědělství?
    To snad bylo tady někdy po nějakém zápase, tak jsem řekl na Jamajku, a už ani nevím proč. Je tam takový klídek, nebo vlastně tam asi klídek není, ale jel bych jinam. Já bych to změnil, jel bych někam, kde je klídek a kde bych prostě mohl být se známými a s přítelkyní a s kamarády. Prostě, udělali bychom si tam pohodičku.
    Kde myslíš, že máš své slabiny s porovnáním s mezinárodní scénou?
    Určitě ve srovnání s mezinárodní scénou mám, ten hokej tam je trošku rychlejší a určitě je rozdíl i v síle a tvrdosti.
    Myslím si, že jsi výborný bek, na konci minulé sezony byla radost na tebe pohledět a to ocenění si zasloužíš více, než kdokoliv jiný! V čem vidíš svůj výkonový růst po návratu z Plzně? Díky za tvoje odpovědi a ať slouží zdraví. Měj se krásně a polahoď mému oku někdy nějakou parádičkou. Čau
    Já jsem byl v Plzni ještě jako docela mladý a ne moc zkušený bek a tam jsem dostal trošku příležitost. Udělala se tam dobrá sezóna, i mně se tam docela dařilo, takže jsem pak přišel sem a tady už jsem byl potom určitě takový psychicky vyzrálejší. Takže růst hlavně v psychice.

    Který je váš nejoblíbenější tým v 1.lize?
    Já nemám nějaký nejoblíbenější tým.

    Ahoj.Jaký to bylo za mořem?A nevíš proč jsi se neprosadil? Přeji hodně štěstí a doufám že obhájíte titul.
    Neprosadil…?, tak dostali příležitost jiní hráči a asi hráli dobře a trenér vsadil na ně. To je ale otázka asi spíše na někoho jiného.

    Čus, jak jde život, vadí vám Sparta? Vy jste jediný Slávista, který mi nevadí, jinak ti beránkové.....
    Život jde super a Sparta mi nevadí.

    Chtěla bych se zeptat, z jakého důvodu nebylo pro Vás možné prosadit se do kádru Floridy. Slyšela jsem, ze se kouči Keenanovi nelíbil Váš defenzivní styl hry. Teď se to na Floridě trochu změnilo a Keenan byl odvolán. Myslíte si, že je možné, abyste se do zámoří vrátil?
    Já nevím, už jsme o tom mluvili.
    Dál bych se chtěla zeptat, kde je zakopaný pes, co se týče reprezentace. Proč není český tým tam, kde byl asi tak před 3 lety?
    Těžko říct, proč ty výsledky nejsou takové, jaké by měly být. Ale já si nemyslím, že by český tým byl na tom nějak špatně, a dokazuje to i na těch mistrovstvích. Třeba minulý rok byl mistrovský tým čtvrtý a myslím si, že to je super umístění, když si vezmete, že ta Evropa je dost vyrovnaná. Vlastně teď jsou skvělí Finové a kdyby se to bralo právě podle toho mistrovství, tak jak dopadli minulý rok…? Navíc ty turnaje jsou dost specifické, tam záleží na jednom utkání a když se nepovede, tak celá ta snaha je pryč. Ale určitě se nehraje tak dobře, jako se hrálo předtím.
    Spekuluje se o tom, že se mění generace, ale to podle mne není jediný důvod.
    Určitě, tam vlastně byla generace, která udělala třikrát za sebou titul, takže ti kluci teď odcházejí, určitě, i v tom je problém.
    Dál k tématu extraligy: Co si myslíte o prodávání zápasů? Kolik týmů v tom podle Vás jede?
    To jsou spekulace, dít se to může, ale tady ve Slavii dám ruku do ohně za to, že tady nikdo ty zápasy neprodává, nebo já o tom určitě nevím.
    Proč podle některých odborníků úroveň ligy klesá, co myslíte? Jste pro uzavření ligy?
    Já jsem spíše proto, aby bylo o dvě mužstva méně, protože je tady hodně hráčů. A že úroveň ligy klesá, to se říká neustále, to se říká snad osm let. Co hraji ligu, tak se stále říká, že klesá úroveň, že každý rok odcházejí hráči. Já si myslím, že to ale nebude tak horké.
    Jestli se dostanete na MS 2004, chtěl byste hrát s Hejdou? Myslíte, že si budete pořád rozumět? Superliga je přece jenom jiná, než česká liga a Honza má v Moskvě trochu jiné úkoly, než na Slavii. Dal už vám přeji skvělou sezonu a ať se na Slavii zase slaví titul. Předem dik za odpovědi.:)
    Tak já si myslím, že to je hodně předčasné. Rád bych si zahrál, ale myslím si, že s tím mistrovstvím světa to bude záležet na trenérech. A Honza Hejda? Já si myslím, že nějaká liga toho hráče zase tolik nezmění, zejména za rok.

    Čau Petře, myslím, že je skvělé,že jsi se nám vrátil do Slávie, i když ty bys asi radši hrál NHL, co? No jinak bych se tě chtěla zeptat na dvě otázky. Takže: 1)jestli ti něco řekl Málinka (a jestli jo, tak co) po tvé chybě v Pardubicích, kdy se na něj pak řítil Mikeska sám?
    Ne, Málič mně určitě nic neřekl. Já si myslím, že mezi hráči si chyby nevytýkáme, každý udělá nějakou chybu. 2)a pak takový nehokejový dotaz..., co by sis vzal s sebou na opuštěný ostrov? Jinak hodně štěstí v obhajobě titulu!!! tak papa
    Loď , loď bych si vzal asi s sebou.

    Jak se vám líbí zpátky ve Slavii? Chybí vám HEJDA?????? Díky
    Super dobrý výsledky, takže jsem rád, že jsem tady.

    Ahoj Petře!Co budeš dělat příští rok, zůstaneš ve Slávii? Těšíš se na Vánoce? Prosím číslo na Málka prosím? Ps:moje číslo 728069071. Ahoj a měj hezky
    Ještě příští rok mám ve Slavii smlouvu. Tak na Vánoce že bych se zrovna speciálně těšil…, ale jo, docela se na tu atmosféru těším. Číslo? Sorry.

    Ahoj Péťo, jsi rád, že jsi zpátky ve Slavii?
    Určitě jsem chtěl zůstat na Floridě, abych se tam prosadil, ale když se to nepovedlo, tak jsem rád, že jsem teď ve Slavii.

    Ahoj Petře chtěla bych se tě zeptat, jak se ti ve Slavii hraje?
    Dobře se mi hraje, říkám, když se daří…
    Já věřím , že dobře, tak proč chceš odejít na Floridu?, Nikam nechoď! Prosím zůstaň ve Slavii navždy, protože by to bez tebe nebylo ono .Přeji hodně štěstí a gólů ve Slavii. Až se vrátí i Hejda, tak určitě vyhrajete, ale musí ve Slavii hlavně být Málek, Beránek, Sup, Hejda a taky TTTTTy .Zůstaň....a měj se pěkně.
    Určitě, ale časem si chci zkusit zahrát NHL.

    Zdar Péťo, mám tvůj dres na každém ligovém zápase doma a jsem i fanouškem Floridy. Určitě ti držím palce, ať ti to za rok vyjde, když vyhodili konečně kouče, ale jsem rád že jsi se vrátil k nám do Slavie. Chci se zeptat, jaká panuje v kabině předvánoční nálada?
    Já si myslím, že stromeček možná bude, masér Zdeněk Šašek ho na masérně má a čeká, že mu někdo pod něj něco dá. A nálada? Ta je dobrá, ta se vždycky odvíjí od výsledků a ani ne tak od toho, jestli jsou Vánoce.
    Je zvykem si dávat dárky?
    Ani ne, jedině tak možná ze srandy, někdo někomu občas něco dá.
    A jestli se plánují ještě nějaké trejdy v týmu. Diky, veselé Vánoce, hodně úspěchů a nikdy žádné zranění *R*
    Trejdy? (smích). No jasně. To se musí zeptat manažera.

    Ahoj Káco. Chtěl jsem se tě zeptat, jak se vede a jak to vypadá s tvojí zahraniční kariérou? Jestli zůstaneš po sezóně ve Slavii a nebo jestli zamíříš za krajánky do Ruska nebo Německa (do NHL to asi nebude). Slyšel jsem, že se vrátí Radek Duda, nevíš o tom něco? Zatím čao
    Vede se mi dobře a tu zahraniční kariéru? Jak říkám, mám ještě smlouvu, takže budu vlastně ve Slavii. A zda se vrátí Radek Duda? Tak o tom nic nevím, o tom jsem ještě neslyšel.

    Autor Michael Mareš
  • Nepřehlédněte
    ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

    Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

    Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

    Číst více
    MLÁDEŽ 18.4.2024

    Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

    Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

    Číst více
    ROZHOVORY 18.4.2024

    Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

    Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

    Číst více
    A-TÝM 15.4.2024

    Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

    Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

    Číst více