Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
7. dubna 2004

Informace o vstupenkách na případné šesté finálové utkání

P r a h a - V případě, že se bude hrát šesté utkání finálové série play off HC Slavia Praha – HC Hamé Zlín, předprodej vstupenek na on line terminálech akciové společnosti SAZKA začne v pátek 9. dubna 2004. Centrální systém bude spuštěn v 5:00 hodin ráno, přičemž zahájení prodeje se bude řídit pracovní dobou, která je v příslušné provozovně obvyklá. O osudu šestého utkání rozhodne souboj, který se hraje ve čtvrtek 8. dubna 2004 ve Zlíně.

Vstupenky se budou prodávat ve třech cenových kategoriích – 500,- Kč, 300,- Kč a 100,- Kč. Za 500,- Kč se budou prodávat sedadla ve spodní části hlediště a v dolních řadách horní části tribun, za 300,- Kč místa v nejvyšších sektorech arény a za 100,- Kč vstupenky pro členy fan klubu a držitele průkazů ZTP. Pro prodej platí stejná pravidla jako při prvních dvou utkáních v SAZKA ARENĚ, takže každý zájemce si může koupit maximálně 5 vstupenek.

Celková kapacita SAZKA ARENY je 17.000 míst, z toho více než 2.000 sedadel nebude v prodeji, protože zatím nebyla instalována nebo jsou zabrána pro technické blokace (reklamy, televizní kamery…). V případě, že budou zbývající sedadla do pátku 9.4.2004 namontována, sníží se počet sedadel pro technické blokace cca o polovinu a zbývající vstupenky budou uvolněny do prodeje. Ze zbývající kapacity je 3.100 vstupenek určeno pro majitele skyboxů a klubových sedadel, 3.500 vstupenek bude distribuovat HC Slavia Praha a zbývající část, tj. 8.400 lístků, bude v prodeji v síti SAZKA. Vstupenky, jejichž prodej a distribuci zajišťuje HC Slavia Praha, jsou určeny pro majitele permanentek, členy fan klubu, hráče, členy mládežnických týmů a zaměstnance, hráče a fanoušky hostujícího klubu, sponzory, vozíčkáře a jejich doprovod, novináře a fotoreportéry.

Cena vstupenek byla upravena z důvodu velkého zájmu diváků o finálová utkání v nové SAZKA Areně. Nově stanovené ceny jsou odpovídající vrcholu sezony ELH v novém krásném prostředí světové úrovně. Pořadatelé a akciová společnost SAZKA přesto upozorňují, že vzhledem k poptávce a počtu terminálů, kterých se v České republice nachází více než 7000, je možné očekávat, že stejně jako v případě prvních dvou zápasů budou vstupenky vyprodány ve velmi krátké době a na řadu zájemců se s velkou pravděpodobností bohužel nedostane.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více