Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. května 2004

Slavii v neděli začíná příprava na novou sezonu

Bez reprezentantů, zato s čerstvou posilou z Ruska, s Radkem Dudou, začíná v neděli 16. května hokejistům HC Slavia Praha příprava na novou sezonu. Tradičně tréninky povedou asistenti Ondřej Weissmann s Jiřím Kalousem a tradičně nová sezona začne přípravou na kolech.

Nejprve hráči absolvují týdenní pobyt v Krkonoších, poté týden v Praze a pak je opět čeká týden na horách – tentokrát v Beskydech. Zatímco všichni hráči širšího kádru (včetně brankářské dvojice Petr Franěk a Lukáš Musil a útočníka Petra Míky) se budou potit na kolech, reprezentanty Josefa Beránka, Michala Supa, Jana Nováka a Dominika Graňáka čeká rehabilitace. K nim se připojí i Patrik Martinec, který se zotavuje po operaci kolena. Na kola nakonec s týmem neodjede ani nová posila zadních řad vicemistra, Boris Žabka, ten bude chybět z rodinných důvodů. Všichni tito hráči se k týmu pravděpodobně připojí až na začátku června, kdy bude příprava pokračovat v Edenu.

Náročnou letní přípravu jako obvykle zpestří tradiční fotbálky, jejich program se teprve připravuje. Na led by se měli hráči dostat kolem dvacátého července. Na závěr celé „suché“ přípravy pak hráči podstoupí obvyklé testy.

Aktuální soupiska HC Slavia:
Brankáři: Petr Franěk, Lukáš Musil, Petr Hynek
Obránci: Dominik Graňák, Petr Kadlec, Pavel Kolařík, František Kučera, Jan Novák, David Pojkar, Boris Žabka
Útočníci: Milan Antoš, Josef Beránek, Radek Duda, Radek Dlouhý, David Hruška, Petr Jaroš, Jakub Klepiš, Milan Kopecký, Aleš Krátoška, Patrik Martinec, Petr Míka, Michal Sup, Marek Tomica, Michal Vondrka

Přišli: Boris Žabka (Třinec), Petr Jaroš (návrat z hostování, Karlovy Vary), Petr Míka (návrat z hostování, Vítkovice), Radek Duda (Kazaň), Aleš Krátoška (Plzeň)

Odešli: Roman Málek (hostování, Magnitogorsk), Tomáš Houdek a Marek Ivan (oba návrat z hostování, Třinec), Zdeněk Šmíd (návrat z hostování, Plzeň), Lukáš Hronek (hostování, Jihlava), Jiří Kuntoš (hledá si angažmá), Ondřej Staněk a Petr Jelínek (oba hostování, Ústí nad Labem), Jiří Drtina (hostování, Mladá Boleslav)

Autor Michael Mareš
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více