Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
11. června 2004

Ceny vstupenek v Sazka Aréně už jsou známy

P r a h a - Smlouva mezi klubem HC Slavia Praha a společností Sazka o pronájmu hokejové haly Sazka Aréna na domácí extraligové zápasy Slavie je ve finálním stadiu přípravy. Podepsat by se měla v nejbližší době. Řada skutečností, jako je například cena permanentních či jednotlivých vstupenek, již byla dohodnuta. Je také již jasné, že zápasy v Sazka Aréně budou začínat ve všední den v 19 hodin, v sobotu a v neděli pak bude úvodní buly vhozeno v 17 hodin. Informace nám poskytl obchodní manažer Slavie Praha Mgr. Ladislav Blažek.

K nejzajímavějším informacím patří ty o ceně permanentních a jednotlivých vstupenek na zápasy Slavie v Sazka Aréně. "Jednotlivé vstupné na podélné dlouhé strany bude činit v 1.patře 210 korun, na krátké strany pak 170 korun. V sektorech začínajících čtyřkou, pokud dojde k jeho otevření na zápas, bude jednotná cena vstupenky 140 korun." Dobrou zprávu má obchodní manažer pro členy fanklubu: "Fanklub bude mít vyhrazen sektor 106 za hostující brankou a lístek pro jeho členy bude stát 90 korun na zápas. Sektor je omezen 287 místy." Novinkou pro novou sezónu je fakt, že návštěvníkům zápasu se budou u hlavního vchodu v informačním centru zdarma rozdávat programy na zápas.

V první fázi bude zahájen předprodej permanentních vstupenek. "Zatím je prodávat nemůžeme, protože ještě nemáme podepsanou smlouvu, ale odhadujeme, že ho spustíme v průběhu července." Cena permanentky na dlouhou stranu bude 4500 korun, na krátkou pak 3600 korun. Členové fanklubu budou mít možnost získat permanentní vstupenku za 2000 korun. "Domnívám se, že členové fanklubu by si měli určitě pořídit permanentku. Myslím, že se jim to vyplatí." dodal Blažek. Pamatuje se i na pravidelné návštěvníky zápasů v Edenu: "Majitelé permanentek si budou moci do určitého termínu zakoupit přednostně vstupenku na play-off." Do prodeje půjde v první vlně 4 tisíce permanentek, které se budou prodávat pouze pro první patro. "Chceme udělat předprodej permanentních vstupenek i v Edenu, ale s prodejem jednotlivých lístků v Edenu nepočítáme, jedině kdyby tam Sazka měla terminál. Jednotlivé vstupenky si budou moci fanoušci zakoupit v terminálech Sazky, v den zápasu pak také přímo v pokladnách Sazka Arény."

Specialitou bude na české poměry prodej vstupenek do první řady, která bude přímo u plexiskla. Divák tak bude mít bezprostřední kontakt s ledovou plochou. "Tyto vstupenky patří v zámoří k nejdražším a na těchto místech často sedávají světové celebrity," vysvětlil Blažek. "Rozměry ledové plochy budou stejné jako v Edenu a právě to nám umožní vysunout tribuny až k plexisklu. Jednotlivá vstupenka do první řady bude stát 490 korun a permanentka potom 10 500 korun."

Sazka Aréna rovněž poskytuje daleko větší možnosti pro novináře než umožňoval Eden. "Akreditováno může být na jeden extraligový zápas až 90 novinářů a 15 fotografů."

Autor David Schlegel, Miroslav Votava
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více