Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
7. října 2005

Kupte si lístky hned, není na co čekat, vzkazuje před zápasem s Pardubicemi Ladislav Blažek

P r a h a - Velmi atraktivní zápas v podobě předehrávky 25. kola mezi Slavií Praha a Moellerem Pardubice uvidí Sazka Arena ve středeční podvečer 19. října. Už po dvou dnech prodeje je prodáno přes 5 500 lístků a je předpoklad, že prodej vstupenek bude i nadále pokračovat velkou rychlostí. "Očekáváme zatím nejvyšší návštěvu v sezóně a přáli bychom si, aby slávističtí fanoušci obsadili ta nejlepší místa a byli nejen vidět, ale i slyšet," říká obchodní manažer HC Slavia Praha Mgr. Ladislav Blažek.

Zápasy v Sazka Areně jsou často pro fanoušky soupeře svátkem, ti se často snaží hned po spuštění prodeje snaží zajistit si v Sazka Areně co nejlepší místo. Pro fanoušky Slavie je zahájení předprodeje na jakýkoliv zápas již téměř všední věcí, fanoušci soupeře se naproti tomu chystají do Sazka Areny většinou jen dvakrát za sezónu. "Obvykle si fanoušci hostujícího týmu zajišťují vstupenky hned po spuštění předprodeje a v případě týmů jako jsou například Pardubice jsou pak naši slávističtí fanoušci zklamaní, že ta nejlepší místa jsou již vyprodaná," uvádí Ladislav Blažek, který apeluje na slávisty, aby si na ostře sledované zápasy v Sazka Areně zajišťovali vstupenky s co největším předstihem.

Největším lákadlem na utkání do Sazka Areny jsou Pardubice, táhne rovněž derby s pražskou Spartou a velmi slušná návštěva se dá očekávat i ve druhém zápase s Plzní, který se bude hrát v neděli a pokud hosté nebudou procházet výkonnostní krizí, fanoušci se do Sazka Areny vypraví jistě v hojném počtu.

Zatím nejvíce fanoušků v letošní sezóně se přišlo do Sazka Areny podívat na Plzeň a Liberec, návštěvy však nepřesáhly pětitisícovou hranici, proti Pardubicím to však bude jiné. "Už po pouhých dvou dnech jsme prodali na zápas s Pardubicemi více lístků než na běžné utkání. Lidé přirozeně kupují nejprve vstupenky do sektorů, ze kterých uvidí nejlépe na led. Na zápas s Pardubicemi začneme nejpozději zítra prodávat vstupenky i do horního patra," říká manažer klubu.

Prodej vstupenek na zápas začíná vždy dva týdny před daným utkáním. Prostřednictvím více než 7000 terminálů společnosti Sazka lze lístky koupit již 14 dní před zápasem od 5 hodin ráno. Na webovém portálu www.sazkaticket.cz začíná prodej 13 dní před zápasem. V den utkání je pak možné vstupenky získat přímo před halou v pokladnách Sazka Areny.

Autor David Schlegel
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více